mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Es meklēju tablete ...

Reply

Thread Tools
Old Septembris 21, 2008, 07:25
Loceklis

Default Es meklēju tablete ...

Mans pašreizējais klēpjdators ir tagad 4 gadus veca, un strauji pasliktinās. Tas var tikko lietot Office 2007 programmas, tajā pašā laikā, iTunes, un bojāti nozaru skaits cieto disku pieaug ģeometriski. Ergo, man vajag jaunu.

Es esmu meklē HP Tabletes. Konkrēti, loceklis TX2500 sērijas saite ievērot. Es esmu izvēlējusies šo sēriju vairāku iemeslu dēļ, ne tikai no kuriem ir mans pašreizējais statuss kā students. Es esmu studē inženierzinātnes, lai zīmēšanas un manipulācijas ar diagrammu un struktūru ir svarīga, un Tablet ļaus man izdarīt piezīmes ar klaviatūru, tad skiču diagrammas pēc vajadzības.

Kāda Sulu ieteikt? Man vajadzētu atteikties no saviem sapņiem un tabletes pietiekami varena, lai palaistu programmas (spēles) ir aptuveni-desktop līmenī un joprojām ir noderīgs tablete mehāniķu nodaļa, un iegūt augstas klases klēpjdators?

HP TX2500 sērijas klēpjdatorus -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

Atvainojiet saite sarežģītība, es domāju tinyurl varētu būt jautājums, ja mani saista ar nepatīkamu vietas.
Old 4 oktobris 2008, 13:58
Donors Group

Es teiktu, ka tas būtu atkarīgs Kas svarīgāks jums, ja jūs esat paredzēti, lai jūsu kursi utt, tad jums nevajadzēs to fork out miljoniem mārciņu uz nVidias dārgākā grafikas karte, bet es pieņemu, ka jums būs nepieciešams diezgan pienācīgu vienu braukšanas 3D modeļiem utt

Bet tiešām, tā lietotāju izvēle, ja vēlaties skatīties HD filmas un spēlēt visvairāk powerhungry spēlēm, tad jā, iegūt dārgāka paredzēta portatīvo datoru, bet, ja jūs griezt vairāk uz jūsu darbu, jūs saņemsiet sviestu studijām pieredze, un ietaupīt naudu.

Personīgi mans top iespēja būtu divi. Man vislabāk ir klēpjdators darbam / ar studijām, un Desktop kaut kas cits, bet tad problēmas naudu.

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 oktobris 2008, 14:25
Donors Group

Es nevaru rememebr redzēt šajā amatā līdz šim, tāpēc atvainojamies par vēlu atbildi. Es teiktu, ka tāds pats kā 4D (Fordy (Ford) Ollie galvenokārt, ja tas ir jaunākas spēles jums vēlas spēlēt uz tabletes, tas nenotiks, tabletes tiek veikta izmantojot uc Jā, jūs varat saņemt diezgan labu tiem, bet viņi uzvarēja 't var kaut kā PC. Bet tad atkal, ja jums augstākās klases klēpjdatoru, tas tomēr nebūs tāds pats kā galddatoru. personīgi, ko es plānoju to darīt (cerams sākot Uni kas gada laikā) ir iegūt labu PC nopirka (aptuveni decembris ish, kad jauni CPU ir iznācis) un pēc tam saņemt lētu (ish) tabletes darbam, kā es esmu arī cerot to inženierijas kursu.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5 oktobris 2008, 06:42
Donors Group

Vai jūs joprojām meklējot tabletes? Ja jā, tad kāpēc par to šeit? http://tinyurl.com/3mq78n

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 5 oktobris 2008, 06:52
Loceklis

Quote:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Vai jūs joprojām meklējot tabletes? Ja jā, tad kāpēc par to šeit? http://tinyurl.com/3mq78n
1 humors, -10 noderīgi: P Bet tieši tas, ko man vajadzēja šodien, thanks.

Paldies tiem, kas esam atbildēja. Not playing jauns (pēc 2007) spēles, man ir milzīgs Desktop ka, bet vienkārši darbojas vecāka spēles, kas man patīk izmantot, lai arī esot prom ilgs laiks starp atrast kaut ko derīgu darīt.

[Izmainīt šo sadaļu] Tas ir iemesls, kāpēc es izvairos no tinyurls: P
Old 5 oktobris 2008, 07:06
Donors Group

Par daudz noderīgu piezīmi, un es ceru, es saņems notriekts šim, bet esat uzskata mac?

Man viena valstīs un I love mine! Ļoti ātrs un liels, lai dara daudz zīmēšanas / CAD darbu. Un lietderība, kas nāk ar mac sauc Bootcamp, varat instalēt XP uz pilnīgi atsevišķs nodalījums, ko jūs varat ielādēs, kā un kad jums ir nepieciešams, ja vēlaties, lai spēlētu spēles.

Lai izmantotu Bootcamp jums nepieciešama savu versiju XP though. Es arī uzskatu, ka mans mac iet XP labāk nekā mana logi klēpjdators dažos veidos! (Lai gan klēpjdators ir ļoti vecs bet MacBook nav).
Old 5 oktobris 2008, 07:11
Loceklis

Man ir patiešām uzskatāms mac, pret visu instinkts un labāk spriedumu. Lieta ir, es zinu, kā nokļūt XP un Vista, darbojas tieši tā, kā es gribu, gludu kā var ... lielāko daļu laika, un es izmantot Kubuntu, kad viss pārējais iet wahoonie formā.
Man nav laika brīdis, lai uzzinātu, kā iegūt pilnīgi jaunas OS dejo mana melodija, un es, visticamāk, nav teicis, laiks labs ilgu laiku. Kādā tas ir, veicot pāreju uz standalone vista būs bailīgs pietiekami, es esmu, ko izmanto, lai pārnešana operētājsistēmu uz virtuālās mašīnas, lai labotu kļūdas.
Old 5 oktobris 2008, 07:23
Donors Group

Feja šņaucamā bet es stil ļoti reommend mac. Akumulators ir daudz pārāka par visiem logiem klēpjdatoru esmu redzējis - es varu iegūt aptuveni 5 stundām no raktuvēm.

Tie arī atsākt gaidīšanas režīmā LOT ātrāk.
Old 5 oktobris 2008, 07:24
Donors Group

Bet no tā, ko esmu redzējis tajā nav Mac tabletes, es varētu būt nepareizi, bet tikai no tā, ko es varu atcerēties. Un kā jums nav spēļu jebkurā spēles no pēc 07, standarta Laptop / pietiekami labs tablete būtu jādara naudas sodu. tie netiks spēlēt, kā arī augstākās klases galddatoru, bet nekas, kas ir iemesls, kāpēc cilvēki joprojām izmanto galddatoriem.
Old 5 oktobris 2008, 07:26
Loceklis

Es Hibernate, no nodroses režīma jaudas novājēšanas par mani:) Un man atdzist nedaudz app par šo klēpjdatoru, kas ievērojami palielina akumulatora ekspluatācijas laiku. Vai "ostas uz citu klēpjdators ar vieglumu un nedaudz tinkering. Šis klēpjdators ir 4 gadi, un es joprojām saņemt aptuveni 4 stundām no akumulatora, kad es esmu tikai pārlūkot "net.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.