![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój obecny laptop ma teraz 4 lata stary i szybko się pogarsza. Może on zaledwie uruchomić programach pakietu Office 2007 w tym samym czasie jak iTunes, a liczba uszkodzonych sektorów na dysku twardym rośnie geometrycznie. Ergo, I need a new one. I've been looking at HP Tablet. W szczególności, członek serii TX2500, link do naśladowania. Wybrałam tej serii z wielu powodów, choćby z których jest mój obecny status studenta. Uczę inżynierii, więc rysunek i manipulacji schematów i struktur jest ważne, a tabletki pozwoli mi robić notatki z klawiatury, a następnie szkic diagramów, ile potrzeba. Co Juice doradzić? Czy mogę zrezygnować na moje marzenie tabletka wystarczająco silne, aby uruchamiać programy (gry) na poziomie około pulpitu i nadal być przydatne tabletka dla inżynierii i uzyskać wysokiej laptop koniec? Notebooki z serii HP TX2500 -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974 Złożoność link Przepraszam, myślałem tinyurl może być problem, w razie byłem z linkami do nieprzyjemnych miejsc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powiedziałbym, że będzie to zależeć Co ważniejsze dla Ciebie, jeśli jesteś dedykowane do zajęć itp. to nie będzie musiał wybulić milionów funtów na nVidias najdroższych kart graficznych, jednak przypuszczam, musisz całkiem przyzwoity jeden dla jazdy modele 3D itp. Ale tak naprawdę, jego użytkownika, wyboru, czy chcesz oglądać filmy HD i grać najbardziej powerhungry gry, to tak, get droższe poświęconej laptopa, ale jeśli skręcać w kierunku bardziej jesteś pracę, dostaniesz masła studia doświadczenia i zaoszczędzić trochę gotówki. Osobiście my top rozwiązaniem byłoby dwóch. I'd idealnej laptop do pracy / nauki, i pulpit do niczego innego, ale potem ceny problemów.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie mogę rememebr widząc ten post wcześniej, więc przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Powiedziałbym tak samo jak 4D (Fordy (Ford) Ollie przede wszystkim, jeśli to nowszych gier, które chcą grać na tabletki, to nie będzie się działo, tabletki są do rysowania itp. Tak, można uzyskać bardzo dobre, ale wygrali 't jest coś takiego jak komputer. Ale znowu, jeśli masz wysoki laptop końca, to nadal nie będą takie same jak pulpit. Osobiście, co mam zamiar zrobić (na szczęście od Uni w roku) staje się dobry PC zakupu (około grudnia ish o nowych CPU's come out), a następnie dostać tanie (ish) tabletki do pracy na, jak jestem też nadzieję zrobić kurs inżynierii.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy wciąż w polowanie na tabletki? Jeśli tak co tu? http://tinyurl.com/3mq78n
| |||
| |||
| Cytat:
Dzięki tym, którzy już odpowiedzieli. Nie grając w nowym (po 2007) gier, mam potworne pulpit do tego, ale po prostu działa starsze gry, że chciałbym aby podczas długich godzin drogi od znalezienia coś przydatne. [EDIT] That's why I uniknąć tinyurls: P |
|
| |||
| |||
| On jednak bardziej pomocne, i oczekuję, że dostanę zestrzelili w tym, ale czy za mac? I got one w państwach i kocham moje! Bardzo szybki i wielkie za to mnóstwo rysunek / praca CAD. I narzędzia pochodzące z mac bootcamp nazwie, można zainstalować XP na partycji całkowicie odrębne, które możesz załadować jak i kiedy trzeba, jeśli chcesz grać w gry. Aby korzystać z bootcamp Musisz swoją wersję XP though. Uważam też, że mój mac XP działa lepiej niż mój laptop okien w pewnym sensie! (Choć laptop jest bardzo stara że MacBook nie jest). |
|
| |||
| |||
| I faktycznie za mac, wbrew instynktowi i orzeczenie lepiej. Rzeczą jest to, wiem jak dostać XP i Vista działa dokładnie tak, jak chcę, gładkie jak może być ... przez większość czasu, a ja uciekać się do Kubuntu, gdy wszystko idzie wahoonie kształcie. Nie mam czasu na chwilę, aby dowiedzieć się, jak uzyskać zupełnie nowy OS dancing to my tune, i prawdopodobnie nie będzie mówił czas na dobrą chwilę długo. W obecnej postaci, dzięki czemu przejście do samodzielnych Vista będzie na tyle przerażające, jestem przyzwyczajony do ciężkich maszyn wirtualnych systemów operacyjnych w celu skorygowania błędów. |
|
| |||
| |||
| Tabaka Fairy ale chciałbym stil bardzo reommend Mac. Bateria jest o wiele lepsze niż jakiekolwiek laptop okna widziałem wcześniej - mogę o 5 godzin z kopalni. Oni także wstrzymania dużo szybszy. |
|
| |||
| |||
| Ale z tego co widziałem nie ma żadnych Mac Tabletki, może się mylę, ale tylko z tego co pamiętam. A jak nie grają żadnej z gier ze po 07, Laptop standard / dość dobry Tabletka powinna czynić dobrze. nie będą grać jak najlepsze komputerach biurkowych, ale nic nie będzie, co jest, dlaczego ludzie nadal używają komputerów stacjonarnych. |
|
| |||
| |||
| I Hibernate, nie gotowości marnowanie energii dla mnie:) I mam cool little app na ten laptop, który znacznie zwiększa żywotność baterii. Czy "przeniesienie go do innego laptopa z łatwością i majsterkowania mało. Ten laptop ma 4 roku życia, a ja wciąż dostać około 4 godzin z baterią when I'm just browsing "netto. |