![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој тренутни лаптоп је сада 4 године, те се убрзано погоршање. Она једва покренете Оффице 2007 програма у исто време као иТунес, а број оштећене секторе на хард-диск геометријско расте. Ерго, Требам нови. Тражио сам на ХП Таблет. Наиме, члан је ТКС2500 серије, линк на следе. Ја сам одабрао ове серије из више разлога, али не мање важно од чега је мој тренутни статус као студент. Ја сам студирао инжењерство, тако и за цртање дијаграма манипулација и структура је важан, а Таблет ће допустити мене за направити белешке тастатуру, а затим за цртање дијаграма према потреби. Сок Шта савјетује? Требам ли одустати на моје снови о таблета довољно снажни за покретање програми (игре) на отприлике-десктоп нивоу и даље бити корисне таблета за инжењеринг, и добити хигх-енд лаптоп? ХП ТКС2500 серија преносник -- хттп://х41306.ууу4.хп.цом/сецтион?СИ...23&сецид=79974 Испричајте линк комплексност, тиныурл ЈА мисао можда бити проблем, у случају да је линк на непријатан интерфејса. |
|
| |||
| |||
| Хтио рећи да ће то зависити колико више важно за вас, ако сте посвећен вашем цоурсеуорк сл онда нећете морати одријешити кесу милиона фунти за нВидиас најскупљи графичком картицом, али сам претпоставити да ћете требати прилично пристојан један за трчање 3Д моделе и сл Али, заиста, његова кориснику избор, ако желите гледати ХД филмове и играти игре највише поуерхунгры, онда да, добили скупље придијељени лаптоп, али ако више спуштати према сте радити, видећете бутер студирање искуства, а неке спаси готовини. Лично моје врх опција би била два. Хтео идеално имати лаптоп за рад / с студирање, као и радну површину за било шта друго, а онда су питања новца.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не могу ремемебр гледајући овај пост пре, па жао касног одговора. Рекао бих исто као 4Д (Форды (Форд) Оллие углавном, ако је новије игре коју зелимо свира на таблетама, то неће догодити, таблете су направљени за цртање и сл Да ли могу добити прилично добар сам себе, али их је освојио 'т бити ништа попут ПЦ-а. Али онда опет, ако добијете високу крај лаптоп, она још увек неће бити исти као радну површину. Лично сам што планира да учини (надамо се, почевши Уни у години време) је добити добар ПЦ купила (око про исх нова ЦПУ-а кад изађу) онда добити јефтини (исх) за рад на таблетама, јер сам се надала да један инжењерство наравно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли још у лов за таблета? Ако је тако што о ту? хттп://тиныурл.цом/3мк78н
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала онима који сте се одазвали. Не свирам ново (пост 2007) игре, ЈА донт имати монструозан Стоно за то, али једноставно приказују старије игре које сам желели да користите док је далеко до дугих часова између налаз нешто корисно учинити. [Измени] Зато ћу избећи тиныурлс: П |
|
| |||
| |||
| На више корисних напомена, и ја очекујем да ће добити оборила за то, али сте се сматрати мац? Имам један у државама, а ја љубави моја! Врло брзо и одлично радиш пуно за цртање / ЦАД рада. И са Утилиты који долази са мац назван боотцамп, можете да инсталирате КСП на посве засебној партицији коју можете чизма у шта и када треба да уколико желите да играте игре. За коришћење боотцамп вам требати сопствену верзију КСП ипак. ЈА исто тако наћи тај мој мац прометују КСП бољи од мога прозора лаптоп на неки начин! (Иако је лаптоп је јако стара а Мацбоок није). |
|
| |||
| |||
| Ја сам заправо сматра мац, против свих инстинкт и боље одлуке. Ствар је, знам како доћи КСП па Видик приказују онако како желим, глатка као што може бити ... већину времена, а ја прибегавају Кубунту кад све друго иде уахооние облика. Немам времена тренутно да би сазнали како добити потпуно нови ОС плеше у моје напев, а ја вероватно неће имати времена, рекао је за добар дуго времена. Као што штандовима, тако да се пресели у самосталној видик ће застраа̨ујуће доста, ја сам се трампљење осс на виртуелни машине за исправљање грешака. |
|
| |||
| |||
| Вилински бурмут али бих СТИЛ високо реомменд један мац. Батерија је далеко супериорнији на било који уиндоус лаптоп видео сам пре - Ја могу добити око 5 сати из моје. Такође су наставили са стању пуно брже. |
|
| |||
| |||
| Али од оног, што сам видео нема Мац таблете, ја би могла бити погрешна, али само до што могу сетити. И као да не играте било коју од игара након 07, стандардни Лаптоп / разумно добар Таблет требало учинити у реду. Они неће играти као и топ енд десктоп, али ништа се, што је разлог зашто људи још увек користити рачунарима. |
|
| |||
| |||
| Ја хибернацију, нема чекања расипање снаге за мене:) и ја кул мали апп на овај лаптоп који значајно повећава трајање батерије. Могу 'луке у другу лаптоп са лакоћом и мало тинкеринг. Овај лаптоп је 4 године стара, а ја још увек добити око 4 сата из батерије када сам само прегледате 'нет. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тосхиба М400 Таблет оловком неће се признати притиска | металфаце | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 22 мај 2009 17:23 |
| Таблет ПЦ вс традиционалне Нотебоок | цагглес | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 28 фебруар 2008 10:33 |
| Хоће писања десигенд таблета за КСП ради на мацу | тјпеарсон | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 2 јануар 2008 19:20 |
| Таблет! | цолесхилл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 24 новембар 2007 06:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |