az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Bir hap arıyorum ...

Reply

Konu Araçları
Old 21 Eylül 2008, 07:25
Üye Grubu

Default Bir hap arıyorum ...

Bulunduğum dizüstü şimdi 4 yaşında ve hızla kötüye gidiyor. Bu zor Itunes olarak aynı anda ve sabit sürücü artmaktadır geometrik bozuk sektörlerin sayısı 2007 Office programları çalıştırabilirsiniz. Ergo, yeni bir birine ihtiyacımız var.

Ben bir HP tablet bakarak oldum. Özellikle, TX2500 serisi, bağlantıyı takip üyesi. Ben neden bir dizi değil, bunların en az bu dizi seçtiğiniz bir Öğrenci olarak benim mevcut durum budur. , Böylece çizim ve şemalarla manipülasyon ve yapıları önemlidir ve mühendislik okuyorum Tablet bana bir klavye ile notlar yapmak, sonra kroki şema gerektiği gibi sağlayacaktır.

Suyu tavsiye ne demek? Bir tablet yeterli programları kabaca masaüstü düzeyinde ve hala mühendislik için yararlı bir tablet olabilir de (oyunları) çalıştırmak için güçlü Rüyalarımda tarihinde vazgeçmesi gerektiğini ve yüksek uç dizüstü olsun?

HP TX2500 serisi dizüstü -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

Mazeret bağlantı karmaşıklığı, ben tinyurl bir sorun olabilir durumda ben hoş olmayan sitelere bağlantı olduğunu düşündüm.
Old 4 Ekim 2008, 13:58
Bağış Grubu

Eğer kurs vb sonra sizi nVidias için en pahalı grafik kartı milyonlarca pound ödemek gerekmez özel konum Ben whats sizin için daha önemli olduğunu da, ancak sana bir gerekir tahmin I'd say vs 3D modelleri çalıştırmak için oldukça iyi bir

Eğer HD filmleri izlemek ve en powerhungry oyunlar, sonra oyun evet, daha pahalı özel dizüstü almak ister, ancak eğer daha fazla işe konum doğru döndürmek Ama gerçekten, kendi kullanıcı seçim, bir tereyağı eğitim alırsınız deneyim ve bazı nakit kaydedin.

Şahsen benim en iyi iki seçenek olacaktır. Ben ideal /, ve başka bir şey için bir masaüstü, okuyor ama sonra sorunlar karşılığı çalışan bir dizüstü bilgisayar olurdu.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 Ekim 2008, 14:25
Bağış Grubu

Daha önce bu posta gören, bu yüzden geç cevap için özür rememebr değildir. Ben, tablet Evet oldukça iyi olanlar alabilir vb çizim için yapılmış, ancak kazandı 4D sanki sen tablet üzerinde oynamak isteyen yeni oyunlar's (Fordy (Ford) Ollie esas olarak, bu asla değil aynı söyleyebilirim , yine de olmayacak bir masaüstü aynı değil bir PC gibi bir şey olabilir. Ama sonra tekrar, bir yüksek son dizüstü olsun. Şahsen ben ne planlıyorum (umarım bir yıl içinde) Uni başlıyor iyi bir PC (etrafında yeni işlemci çıkıp's) sonra ucuz bir (ish ish satın almak Aralık) tablet üzerinde çalışmak için olsun, ben de umuyorum bir mühendislik ders yapmak.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 5 Ekim 2008, 06:42
Bağış Grubu

Hala bir tablet için avı mısınız? Öyleyse ne oldu burada? http://tinyurl.com/3mq78n

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 5 Ekim 2008, 06:52
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Hala bir tablet için avı mısınız? Öyleyse ne oldu burada? http://tinyurl.com/3mq78n
1 mizah, -10 yararlı: P Ama sadece ne bugün gerekli, teşekkürler.

Teşekkür edenlere cevap var. Değil) yeni oyunlar (sonradan 2.007 oynayan, ama bunun için dev bir masaüstü var sadece ben bir şey yararlı bulma arasında uzun saat uzaklıkta süre için kullanmak eski oyunlar çalışıyor.

[EDIT] Bu yüzden tinyurls kaçınmak: P
Old 5 Ekim 2008, 07:06
Bağış Grubu

Daha yararlı notu günü, ve ben bunun için aşağı vurulmaz olmasını bekliyoruz, ancak bir yağmurluk düşündün mü?

Ben bir eyalette var ve I love mine! Çok hızlı ve büyük çizim birçok / CAD işi için. Ve bir yağmurluk denilen bootcamp ile birlikte programı ile tamamen ayrı bir bölüme eğer oyun oynamak istediğiniz ve İhtiyaç duyduğunuz zaman içine hangi önyükleme XP yükleyebilirsiniz.

Sen ancak XP kendi sürümü gerekiyor bootcamp kullanmak için. Ayrıca benim yağmurluk çalışan bazı bakımlardan benim pencere dizüstü daha iyi XP bulun! (Her ne kadar dizüstü çok eski ise MacBook değildir.)
Old 5 Ekim 2008, 07:11
Üye Grubu

Aslında bir yağmurluk, tüm içgüdüsü ve daha iyi karar karşı kabul var. Şey, ben ne kadar I gibi pürüzsüz olabilir istiyorsan XP ve Vista tam olarak yayınlanmasını sağlamak için olduğunu biliyorum ... çoğu zaman, ve Kubuntu zaman her şeyin wahoonie şeklinde gider tesisi.
Ben şu anda nasıl tamamen yeni bir işletim sistemi benim ayarlamak için dans almak, ve muhtemelen iyi bir uzun süre zaman dedi olmayacaktır öğrenmek için zaman yok. Gibi duran, yeterince korkutucu olacak, ben sanal makineler üzerinde hataları düzeltmek için işletim takas için kullanılan kulüpler bağımsız manzara için hareket yapma.
Old 5 Ekim 2008, 07:23
Bağış Grubu

Fairy enfiye ama yüksek bir yağmurluk reommend stil olur. Pil kadar önce - Ben benim out of 5 saat hakkında alabilirsiniz gördüğüm herhangi bir pencere dizüstü bilgisayara üstündür.

Onlar da bekleme ALOT hızlı bir şekilde devam.
Old 5 Ekim 2008, 07:24
Bağış Grubu

Ama kimden herhangi bir Mac Tablet değildir gördüklerimi, ama sadece ne hatırlıyorum dan yanlış olabilir. Ve sonra 07, standart Dizüstü / ince yapmalıyım oldukça iyi tablet herhangi bir oyun oynamak değildir. onlar gibi üst seviye masaüstü çalmıyor, ama hiçbir şey olacak, bu nedenle insanların hala masaüstü kullanın.
Old 5 Ekim 2008, 07:26
Üye Grubu

Ben Hibernate, benim için hiç bekleme güç israf:) Ve önemli ölçüde pil ömrü artar bu dizüstü bilgisayarda serin bir küçük uygulaması var. Kolaylıkla başka bir laptop ve küçük bir müdahalesi Can 'bağlantı noktası. Bu laptop 4 yaşında ve ben hala piliniz 4 saat hakkında ne zaman I adil net tarama kulüpler olsun.
Reply

Register

Bookmarks