менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Я шукаю таблетку ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 вересня 2008, 07:25
Член групи

Default Я шукаю таблетку ...

Мій поточний ноутбука зараз 4 років, стрімко погіршується. Це навряд чи можуть працювати програмами Office 2007 в той же час, Itunes, і число пошкоджених секторів на жорсткому диску росте в геометричній прогресії. Ergo, мені потрібен новий.

Я дивився на HP Tablet. Зокрема, член ряду TX2500, посилання для наслідування. Я вибрала цю серію з ряду причин, не останньою з яких є мій нинішній статус в якості студента. Я вчився на інженера, щоб малювати і маніпуляції діаграм і структури дуже важливі, і планшетних дозволить мені робити записи з клавіатури, то ескіз діаграми в міру необхідності.

Що означає сік порадити? Чи повинен я відмовитися від мрії про таблетці достатньо потужними для запуску програм (ігор) на грубо робочого рівня і при цьому бути корисним для інженерно таблетка, і отримати High-End ноутбуці?

Ноутбуки HP TX2500 Series -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974

Складність Вибачте посилання, я думала TinyURL може бути проблемою, в разі, я був неприємно з посиланнями на сайти.
Old 4 жовтня 2008, 13:58
Донор групи

Я б сказав, це буде залежати Whats більш важливо для вас, якщо ви присвячений вашої курсової т.д., то вам не доведеться розщедритися на мільйони фунтів стерлінгів для nVidias найдорожчі відеокарти, однак я думаю, вам знадобиться досить пристойний один для запуску 3D моделей і пр.

Але насправді, її користувачеві вибір, якщо ви хочете дивитися HD фільми та грати найбільш powerhungry ігор, то так, отримати більш дорогих присвячений ноутбука, але якщо у вас більше до Віра ви роботу, ви отримаєте масла вивчення досвіду, а заощадити гроші.

Особисто моя Топ варіантом буде дві. В ідеалі я б мати ноутбук для роботи з вивченням і настільні для чого іншого, а потім питання гроші.
Old 4 жовтня 2008, 14:25
Донор групи

Я не можу rememebr бачачи цю посаду до, вибачте за затримку відповіді. Я б сказав те ж саме, 4D (Fordy (Форд) Оллі в основному, якщо це нові ігри ви бажаючим грати на таблетці, це не станеться, таблетки виготовляються для малювання і т.д. Та ви можете отримати досить гарні, але вони виграли 'Т-небудь комп'ютер. Але знову ж таки, якщо ви отримуєте високу ноутбука кінця, воно не буде таким же, як робочий стіл. особисто, що я планую зробити (сподіваюся, починаючи Юні протягом року) є отримати хороший комп'ютер купити (близько ISH грудня, коли нові процесори вийшли), то отримаєте дешевий (МОГ) таблетка для роботи, у міру Я також сподіваюся зробити інженерних курсів.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 5 жовтня 2008, 06:42
Донор групи

Ви все ще в гонитві за таблетки? Якщо це так, що тут? http://tinyurl.com/3mq78n

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5 жовтня 2008, 06:52
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав tomthedrummer1992 View Post
Ви все ще в гонитві за таблетки? Якщо це так, що тут? http://tinyurl.com/3mq78n
1 гумор, -10 повідомлення: P Але що ж я мушу сьогодні, спасибо.

Дякуємо тим, хто вже відповів. Не грає нову (після 2007) Ігри, в мене є жахливий Desktop для цього, а просто працює старих ігор, які я люблю використовувати скоротати довгі години між знайти щось корисне робити.

[EDIT] Ось чому я уникаю tinyurls: P
Old 5 жовтня 2008, 07:06
Донор групи

На більш корисні відомості, і я сподіваюся, я отримаю збито для цього, але чи подумали ви, Mac?

Я один в Штатах, і я люблю мою! Дуже швидко і зручно для робить багато малюнок / CAD роботу. А за допомогою утиліти, що поставляється з Mac звані Bootcamp, ви можете встановити XP на абсолютно окремий розділ, в якому ви можете завантажити як і коли потрібно, якщо ви хочете грати в ігри.

Для використання Bootcamp вам потрібно власну версію, хоча XP. Я також вважаю, що моя XP Mac працює краще, ніж мої вікна ноутбуком в якомусь сенсі! (Хоча, ноутбук є дуже старим у той час як MacBook не є).
Old 5 жовтня 2008, 07:11
Член групи

Я насправді вважається Mac, проти всіх інстинктів і найкраще рішення. Справа в тому, я знаю, як отримати XP і Vista працює так, як я хочу, гладко, як може бути ... Більшу частину часу, і я вдатися до Kubuntu, коли все інше йде wahoonie форми.
У мене немає часу на даний момент, щоб дізнатися, як отримати абсолютно нову ОС танцює моя мелодія, і я, ймовірно, не буде мати час для говорить всерйоз і надовго. Як він стоїть, що робить перехід на автономний Vista буде вселити страх, я використав для заміни ОС на віртуальних машинах, щоб виправити помилки.
Old 5 жовтня 2008, 07:23
Донор групи

Нюхальний фея, але я б стиль високої reommend Mac. Батарей, набагато перевершує будь-які Windows ноутбука я бачив раніше - я можу отримати близько 5 годин з шахти.

Вони також з режиму очікування набагато швидше.
Old 5 жовтня 2008, 07:24
Донор групи

Але з того, що я бачив там немає ніяких Mac таблетки, я можу бути неправий, але тільки від того, що я пам'ятаю. І як ти не грав ні в які ігри з після 07, стандартний ноутбук / Tablet досить добре робити добре. вони не будуть грати, а також верхнього робочого кінця, але нічого не буде, тому люди все ще використовують ПК.
Old 5 жовтня 2008, 07:26
Член групи

Я Hibernate, без очікування витрату електроенергії для мене:) І в мене є трохи прохолодною додаток на цей ноутбук, що значно збільшує термін служби батарей. Може 'перенести його на інший переносний комп'ютер з легкістю і трохи майструвати. Цей ноутбук є 4 років, і я як і раніше одержувати близько 4 годин з батареї, якщо я просто дивляться чистий.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Toshiba M400 Tablet не визнають пера тиск metalface Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 22 травня 2009 17:23
Tablet PC проти традиційних ноутбуків caggles Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 28 лютого 2008 10:33
Буде Дати таблетку desigend для роботи XP на Mac tjpearson Генеральний обладнання чат 1 2 січня 2008 19:20
Планшетний! Coleshill Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 24 листопада 2007 06:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.