![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій поточний ноутбука зараз 4 років, стрімко погіршується. Це навряд чи можуть працювати програмами Office 2007 в той же час, Itunes, і число пошкоджених секторів на жорсткому диску росте в геометричній прогресії. Ergo, мені потрібен новий. Я дивився на HP Tablet. Зокрема, член ряду TX2500, посилання для наслідування. Я вибрала цю серію з ряду причин, не останньою з яких є мій нинішній статус в якості студента. Я вчився на інженера, щоб малювати і маніпуляції діаграм і структури дуже важливі, і планшетних дозволить мені робити записи з клавіатури, то ескіз діаграми в міру необхідності. Що означає сік порадити? Чи повинен я відмовитися від мрії про таблетці достатньо потужними для запуску програм (ігор) на грубо робочого рівня і при цьому бути корисним для інженерно таблетка, і отримати High-End ноутбуці? Ноутбуки HP TX2500 Series -- http://h41306.www4.hp.com/section?SI...23&secid=79974 Складність Вибачте посилання, я думала TinyURL може бути проблемою, в разі, я був неприємно з посиланнями на сайти. |
|
| |||
| |||
| Я б сказав, це буде залежати Whats більш важливо для вас, якщо ви присвячений вашої курсової т.д., то вам не доведеться розщедритися на мільйони фунтів стерлінгів для nVidias найдорожчі відеокарти, однак я думаю, вам знадобиться досить пристойний один для запуску 3D моделей і пр. Але насправді, її користувачеві вибір, якщо ви хочете дивитися HD фільми та грати найбільш powerhungry ігор, то так, отримати більш дорогих присвячений ноутбука, але якщо у вас більше до Віра ви роботу, ви отримаєте масла вивчення досвіду, а заощадити гроші. Особисто моя Топ варіантом буде дві. В ідеалі я б мати ноутбук для роботи з вивченням і настільні для чого іншого, а потім питання гроші.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не можу rememebr бачачи цю посаду до, вибачте за затримку відповіді. Я б сказав те ж саме, 4D (Fordy (Форд) Оллі в основному, якщо це нові ігри ви бажаючим грати на таблетці, це не станеться, таблетки виготовляються для малювання і т.д. Та ви можете отримати досить гарні, але вони виграли 'Т-небудь комп'ютер. Але знову ж таки, якщо ви отримуєте високу ноутбука кінця, воно не буде таким же, як робочий стіл. особисто, що я планую зробити (сподіваюся, починаючи Юні протягом року) є отримати хороший комп'ютер купити (близько ISH грудня, коли нові процесори вийшли), то отримаєте дешевий (МОГ) таблетка для роботи, у міру Я також сподіваюся зробити інженерних курсів.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви все ще в гонитві за таблетки? Якщо це так, що тут? http://tinyurl.com/3mq78n
| |||
| |||
| Цитата:
Дякуємо тим, хто вже відповів. Не грає нову (після 2007) Ігри, в мене є жахливий Desktop для цього, а просто працює старих ігор, які я люблю використовувати скоротати довгі години між знайти щось корисне робити. [EDIT] Ось чому я уникаю tinyurls: P |
|
| |||
| |||
| На більш корисні відомості, і я сподіваюся, я отримаю збито для цього, але чи подумали ви, Mac? Я один в Штатах, і я люблю мою! Дуже швидко і зручно для робить багато малюнок / CAD роботу. А за допомогою утиліти, що поставляється з Mac звані Bootcamp, ви можете встановити XP на абсолютно окремий розділ, в якому ви можете завантажити як і коли потрібно, якщо ви хочете грати в ігри. Для використання Bootcamp вам потрібно власну версію, хоча XP. Я також вважаю, що моя XP Mac працює краще, ніж мої вікна ноутбуком в якомусь сенсі! (Хоча, ноутбук є дуже старим у той час як MacBook не є). |
|
| |||
| |||
| Я насправді вважається Mac, проти всіх інстинктів і найкраще рішення. Справа в тому, я знаю, як отримати XP і Vista працює так, як я хочу, гладко, як може бути ... Більшу частину часу, і я вдатися до Kubuntu, коли все інше йде wahoonie форми. У мене немає часу на даний момент, щоб дізнатися, як отримати абсолютно нову ОС танцює моя мелодія, і я, ймовірно, не буде мати час для говорить всерйоз і надовго. Як він стоїть, що робить перехід на автономний Vista буде вселити страх, я використав для заміни ОС на віртуальних машинах, щоб виправити помилки. |
|
| |||
| |||
| Нюхальний фея, але я б стиль високої reommend Mac. Батарей, набагато перевершує будь-які Windows ноутбука я бачив раніше - я можу отримати близько 5 годин з шахти. Вони також з режиму очікування набагато швидше. |
|
| |||
| |||
| Але з того, що я бачив там немає ніяких Mac таблетки, я можу бути неправий, але тільки від того, що я пам'ятаю. І як ти не грав ні в які ігри з після 07, стандартний ноутбук / Tablet досить добре робити добре. вони не будуть грати, а також верхнього робочого кінця, але нічого не буде, тому люди все ще використовують ПК. |
|
| |||
| |||
| Я Hibernate, без очікування витрату електроенергії для мене:) І в мене є трохи прохолодною додаток на цей ноутбук, що значно збільшує термін служби батарей. Може 'перенести його на інший переносний комп'ютер з легкістю і трохи майструвати. Цей ноутбук є 4 років, і я як і раніше одержувати близько 4 годин з батареї, якщо я просто дивляться чистий. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba M400 Tablet не визнають пера тиск | metalface | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 22 травня 2009 17:23 |
| Tablet PC проти традиційних ноутбуків | caggles | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 28 лютого 2008 10:33 |
| Буде Дати таблетку desigend для роботи XP на Mac | tjpearson | Генеральний обладнання чат | 1 | 2 січня 2008 19:20 |
| Планшетний! | Coleshill | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 24 листопада 2007 06:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |