![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, Nevěřím, že existuje mac tablety, ale za cenu tabletu Já osobně myslím macintoshí je lepší hodnotu za peníze, pokud je třeba tabletu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, možná, ale byl jsem v dojmu, že je třeba tabletu, pokud to znamenalo hry nemohou být přehrávány na to?
| |||
| |||
| Docela daleko má být tableta. Potřebuji mobility a potřebuji manipulaci. [Editovat] Ano, thingie. Hry jsou v podstatě irelevantní. Hry jsem zvažování hraje concievably mohl být přehrávány na iphone ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() ![]() ![]() ![]() Zasmál se tak těžké! Děkuju !!!!! rofl ....... |
|
| |||
| |||
| Já bych řekl 'jednoduché věci prosím jednoduché mozky', byl jsem sám zasmál. Vlastní-odsuzovali není dobrý, jsem řekl. |
|
| |||
| |||
| Musím souhlasit taky bylo dobré trochu chichot |
|
| |||
| |||
| "Já jsem tady celý týden" atd. atd. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 4D, bylo v reakci na lidi říct, jak by si mysleli, že vtip byl zábavný. Je to dobře známá věta když někdo řekne něco vtipného (nebo neveselý tak je to sranda). |
|
| |||
| |||
| Oh .. nikdy neslyšela, že před .. .. ale teď si nechat pro sebe říkal, že jsem přemýšlel jsem držet skutečnosti .. .. Im získání ztracených v mé vlastní deja-vous .. .. Deja-vous na Deja-vous .. .. Deja-vous na Deja-vous na Deja-vous .. atd.. |