![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν mac δισκία, αλλά για την τιμή ενός δισκίου Προσωπικά πιστεύω ένα mac είναι καλύτερη αξία για τα χρήματα αν δεν πρέπει να είναι ένα δισκίο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμ, ίσως, αλλά είχα την εντύπωση ότι χρειάζεται να είναι ένα δισκίο αν δεν σήμαινε παιχνίδια δεν θα μπορούσε να παίξει σε αυτό;
| |||
| |||
| Λίγο πολύ έχουν κάνει να είναι ένα δισκίο. Χρειάζομαι την κινητικότητα, και χρειάζομαι τη χειραγώγηση. [EDIT] Ναι, thingie. Παιχνίδια είναι γενικά άσχετο. Τα παιχνίδια μου εξετάζει την αναπαραγωγή θα μπορούσε να διαδραματίσει concievably σε ένα Iphone ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Ζωικό άλευρο τόσο σκληρά! Ευχαριστώ !!!!! ROFL .......
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Είχα πει «απλά πράγματα παρακαλώ απλό μυαλό», δεν θα είχε το ζωικό άλευρο εγώ. Αυτονόητη deprecation δεν είναι καλή, έχω πει. |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να συμφωνήσω και εγώ, ήταν σκόπιμη μια μικρή καγχάζω |
|
| |||
| |||
| «Είμαι εδώ όλη τη βδομάδα" κλπ. κλπ. |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D, ήταν σε απάντηση των ατόμων που δηλώνουν πώς θεωρούν ότι το αστείο ήταν αστείο. Είναι μια πολύ γνωστή φράση αν κάποιος λέει κάτι αστείο (ή τουλάχιστον έτσι unfunny είναι αστείο). |
|
| |||
| |||
| Ωχ .. ποτέ δεν άκουσε ότι πριν .. .. αλλά τώρα συνεχίζω να το πω εγώ συνεχίζω σκέψης μου έχουν πραγματικά .. .. Im να χαθεί στη δική μου deja-vous .. .. Deja-vous του Deja-vous .. .. Deja-vous του Deja-vous του Deja-vous .. κ.λπ..
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba M400 δισκίο δεν θα αναγνωρίσει στυλό πίεση | metalface | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 22η Μαΐου 2009 17:23 |
| Tablet PC vs παραδοσιακή Notebook | caggles | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 28 Φεβ 2008 10:33 |
| Θα γραπτώς δισκίο desigend XP για εργασία σε Mac | tjpearson | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2η Ιαν 2008 19:20 |
| Δισκίο! | coleshill | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 24 Νοε 2007 06:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |