![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, ja ne vjerujem postoje tablete za mac, ali za cijenu od tableta Liccno mislim jedan mac je bolji vrijednost za novac, osim ako nema da bude tableta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, možda, ali sam pod dojam je potrebno da se tableta, osim ako je značilo igre nisu mogle biti igrao na to?
| |||
| |||
| Prilično mnogo ima da bude tableta. Trebam pokretljivost, i da trebam manipulacije. [Uredi] Da, thingie. Igre su potpuno nevažne. Igre igrate s obzirom da sam mogao biti concievably igrali na iphone ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Podsmjehivahu tako teško! Hvala !!!!! rofl .......
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Htio reći 'molim jednostavne stvari jednostavne umove', imao sam sebe ne smijali. Self-negodovanje nije dobro, rekao sam. |
|
| |||
| |||
| Moram se složiti previše, to je bio vrijedan malo cerekanje |
|
| |||
| |||
| "Ovdje sam cijeli tjedan" itd. itd. |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D je u odgovoru na narod govoreći kako su oni mislili vic bio smiješan. To je dobro poznata fraza ako netko kaže nešto smiješno (ili tako unfunny to smiješno). |
|
| |||
| |||
| Eh .. nikad čula da je prije .. .. ali sada sam ga držati kazivanje Stalno razmišljam ja sam zapravo imaju .. .. Im uzimajući izgubljen u svom Deja-vous .. .. Deja-vous u Deja-vous .. .. Deja-vous u Deja-vous u Deja-vous .. itd..
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Toshiba M400 tablet olovkom neće se priznati tlaka | metalface | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 22. svibanj 2009 17:23 |
| Tablet PC vs tradicionalne Notebook | caggles | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 28. veljača 2008 10:33 |
| Hoće pisanja desigend tableta za XP radi na Macu | tjpearson | General Hardware Chat | 1 | 2. siječanj 2008 19:20 |
| Tablet! | coleshill | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 24. studeni 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |