![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dolog, nem hiszem, van mac tablettát, de az ára a tabletta Én személy szerint úgy gondolja, hogy egy mac a jobb ár-érték arány, ha azt a tablettát.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, talán, de azért volt szükség, azt a benyomást kelti, hogy a tablettát, kivéve, ha ez azt jelentette, játékok nem játszott rajta?
| |||
| |||
| Nagyon sokat nem kell a tablettát. De kell a mobilitást, és szükség van a manipulációt. [Szerkesztés] Igen dolog. Játékok nagyjából lényegtelen. A játékok Én figyelembe játszott volna concievably játssza az Iphone ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() ![]() ![]() ![]() Nevetett olyan nehéz! Köszönöm !!!!! rofl .......
|
| |||
| |||
| Én mondom, hogy "egyszerű dolgot kérem Simple Minds, hogy én nem nevettem magam. Self-rosszallás nem jó, én mondtam. |
|
| |||
| |||
| Én is egyetértek, hogy azt érdemes egy kicsit kuncogással |
|
| |||
| |||
| "Azért vagyok itt, minden héten" stb stb |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D volt a válasz, hogy az emberek azt, hogy hogyan gondolta a vicc volt vicces. Ez egy jól ismert mondat, ha valaki mond valami vicces (vagy úgy unfunny ez vicces.) |
|
| |||
| |||
| Oh .. soha nem hallottam, hogy mielőtt .. .. de most már én is mondani, hogy én magam Arra gondolok, hogy én tulajdonképpen .. .. Im getting elveszítette saját deja-vous .. .. Deja-vous a Deja-vous .. .. Deja-vous a Deja-vous a Deja-vous .. stb.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba M400 tabletta nem ismer toll nyomása | metalface | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 22. május 2009 17:23 |
| Tablet PC vs hagyományos notebook | caggles | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 28. február 2008 10:33 |
| Will írásban tabletta desigend a munka XP Mac | tjpearson | Általános fémáru Chat | 1 | 2. Jan 2008 19:20 |
| Tabletta! | coleshill | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 24. november 2007 06:15 |
| Téma eszközök | |
| |