![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, aš netikiu, yra Mac tabletės, tačiau už tabletę aš asmeniškai manau, kaina MAC racionalumas, nebent jis būtų tabletė.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, galbūt, bet aš pagal įspūdis turėjo būti tabletės, nebent ji skirta žaidimų negali būti žaidžiamas ant jo?
| |||
| |||
| Beveik vertė turi būti tabletė. Man reikia mobilumo, ir man reikia manipuliuoti. [Taisyti] Taip, thingie. Žaidimai iš esmės nesvarbus. Žaidimai I'm svarsto žaisti concievably gali būti žaidžiamas ant iPhone ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() ![]() ![]() ![]() Laughed so hard! Ačiū !!!!! ROFL ....... |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pasakyti, kad "paprastų dalykų Prašome Simple Minds", jeigu aš ne juoktis mane. Nusižeminimas nėra gera, I'm told. |
|
| |||
| |||
| Turiu sutikti taip pat buvo verta šiek tiek kikenti |
|
| |||
| |||
| "Aš čia visą savaitę" ir tt ir tt |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 4D, tai buvo atsakas į žmones sakant, kaip jie manė, joke buvo juokinga. Tai gerai žinoma frazė, jei kas nors pasakys ką nors juokinga (ar taip unfunny tai juokinga). |
|
| |||
| |||
| Oh .. niekada išgirsti, kad prieš .. .. bet dabar aš nuolat tai sakau sau aš nuolat galvoju aš iš tikrųjų turi .. .. Im pasimesti savo deja vous .. .. Deja-vous iš Deja-vous .. .. Deja-vous iš Deja-vous iš Deja-vous .. pan. |