![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, es nedomāju, ka ir mac tabletēm, bet cena tablete Es personīgi domāju, ka mac ir labāks naudas vērtību, ja vien tas ir tabletes.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, varbūt, bet man bija iespaids, ka vajadzēja tableti, ja tas nozīmēja spēles nevar spēlēt arī uz to?
| |||
| |||
| Diezgan daudz nav jābūt tableti. Man vajag mobilitāti, un man ir nepieciešams manipulācijas. [Izmainīt šo sadaļu] Jā, thingie. Spēles ir plaši nozīmes. Spēles es esmu apsver spēļu var concievably spēlēt arī uz Iphone ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Smējās tik smagi! Thankyou !!!!! ROFL .......
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Es teiktu, ka "vienkāršas lietas, lūdzu, vienkārši prātiem", tad es ne iesmējās sevi. Self-protests nav laba, es esmu teicis. |
|
| |||
| |||
| Man ir vienoties arī, ka bija vērts mazliet nosmieties |
|
| |||
| |||
| "Es esmu šeit visu nedēļu" utt utt |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D, tā bija atbilde, lai cilvēki saka, kā viņi domāja, ka joks bija smieklīgi. Tas ir labi pazīstama frāze, ja kāds saka kaut ko smieklīgu (vai tā unfunny tas ir smieklīgi.) |
|
| |||
| |||
| Oh .. nekad nav dzirdējis, ka pirms .. .. bet tagad es regulāri sakot to pats varu sevi domāju es faktiski ir .. .. Im pazaudēties manā deja-vous .. .. Deja-vous par Deja-vous .. .. Deja-vous par Deja-vous par Deja-vous .. utt.
![]() |
|
| Bookmarks |