![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, nu cred că există mac comprimate, dar pentru preţul unui comprimat Eu personal cred că este mai bine un Mac valoare pentru bani în cazul în care nu trebuie sa fie un comprimat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, poate, dar am avut impresia este necesar pentru a fi un comprimat cu excepţia cazului în care aceasta a însemnat jocurile nu ar putea fi jucat pe ea?
| |||
| |||
| Destul de mult nu trebuie să fie un comprimat. Am nevoie de mobilitate, şi am nevoie de manipulare. [Edit] Da, thingie. Jocurile sunt relativ irelevante. Jocurile Sunt considerând joc concievably ar putea fi jucat pe un Iphone ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ras asa de tare!! Multumesc !!!!! rofl .......
|
| |||
| |||
| Aş spune "simple lucruri simple, vă rugăm să minţi", a avut, nu am râs singur. Auto-dezaprobare nu este bun, am spus. |
|
| |||
| |||
| Trebuie să fiu de acord de asemenea, acesta a fost în valoare de un pic chicoteală |
|
| |||
| |||
| "Sunt aici toată săptămâna" etc, etc |
|
| |||
| |||
|
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D, a fost ca răspuns la oameni spun cum au crezut de glumă a fost amuzant. Este o frază bine cunoscute, dacă cineva spune ceva amuzant (sau atât de unfunny e amuzant). |
|
| |||
| |||
| Oh .. N-am auzit că înainte .. .. dar acum am să-l păstreze spun eu am ţine de gândire am avea de fapt .. .. Im obtinerea pierdut in propriul meu Deja-vous .. .. Deja-vous de la Deja-vous .. .. Deja-vous de la Deja-vous de la Deja-vous .. etc.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |