![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, Neverím, že existuje mac tablety, ale za cenu tabletu Já osobne myslím macintosh je lepšiu hodnotu za peniaze, ak je potrebné tabletu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, možná, ale bol som v dojme, že je potrebné tabletu, ak to znamenalo hry nemôžu byť prehrávané na to?
| |||
| |||
| Docela ďaleko má byť tableta. Potrebujem mobility a potrebujem manipuláciu. [Editovať] Áno, thingie. Hry sú v podstate irelevantné. Hry som zvažovaní zohráva concievably mohol byť prehrávané na iphone ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() ![]() ![]() ![]() Zasmál sa tak ťažké! Děkuju !!!!! rofl .......
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Já bych řekl 'jednoduché veci prosím jednoduché mozgy', bol som sám zasmál. Vlastné-odsúdil nie je dobrý, som povedal. |
|
| |||
| |||
| Musím súhlasiť taky bolo dobré trochu chichot |
|
| |||
| |||
| "Já jsem tady celý týždeň" atď atď |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D, bolo v reakcii na ľudí povedať, ako by si mysleli, že vtip bol zábavný. Je to dobre známa veta keď niekto povie niečo vtipného (alebo nevesel tak je to sranda). |
|
| |||
| |||
| Oh .. nikdy neslyšela, že pred .. .. Ale teraz si nechať pre seba hovoril, že som premýšľal som držať skutočnosti .. .. Im získanie stratených v mojej vlastnej deja-vous .. .. Deja-vous na Deja-vous .. .. Deja-vous na Deja-vous na Deja-vous .. atď.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toshiba M400 tableta neuzná pero tlak | metalface | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 22. mája 2009 17:23 |
| Tablet PC vs tradičné Notebook | caggles | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 28. februára 2008 10:33 |
| Bude písomne tableta desigend pre XP prácu na Mac | tjpearson | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2. januára 2008 19:20 |
| Tablet! | Coleshill | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 24. novembra 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |