![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхингие, ја не верујем постоје таблете за мац, али за цену од таблета Лиццно мислим један мац је бољи вредност за новац, осим ако нема да буде таблета.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм, можда, али сам под утисак је потребно да се пилула, осим ако је значило игре нису могле бити играо на то?
| |||
| |||
| Прилично много има да буде таблета. Требам мобилност, и да требам манипулације. [Измени] Да, тхингие. Игре су потпуно неважне. Игре играте с обзиром да сам могао бити цонциеваблы играли на ипхоне ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() ![]() ![]() ![]() Подсмјехиваху тако тешко! Хвала !!!!! рофл .......
|
| |||
| |||
| Хтио рећи 'молим једноставне ствари једноставне умове', имао сам себе не смијали. Селф-негодовање није добро, рекао сам. |
|
| |||
| |||
| Морам се сложити превише, то је био вредан мало церекање |
|
| |||
| |||
| "Овде сам цео викенд" итд итд |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| 4Д је у одговору на народ говорећи како су они мислили виц био смешан. То је добро позната фраза ако неко каже нешто смешно (или тако унфунны то смешно). |
|
| |||
| |||
| Ех .. никад чула да је пре .. .. Али сада сам га држати казивање Стално размишљам ја сам заправо имају .. .. Им добивање изгубљен у свом Деја-воус .. .. Деја-воус у Деја-воус .. .. Деја-воус у Деја-воус у Деја-воус .. итд.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тосхиба М400 Таблет оловком неће се признати притиска | металфаце | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 22 мај 2009 17:23 |
| Таблет ПЦ вс традиционалне Нотебоок | цагглес | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 28 фебруар 2008 10:33 |
| Хоће писања десигенд таблета за КСП ради на мацу | тјпеарсон | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 2 јануар 2008 19:20 |
| Таблет! | цолесхилл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 24 новембар 2007 06:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |