![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, orada yağmurluk tablet, ama inanmıyorum ben şahsen düşünüyorum bir tablet ve fiyat için para için yağmurluk daha iyi değeri takdirde bir tablet olmalı.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, belki, ama bir tablet sürece bu çalnabilir couldn't oyun amaçlı olması için gerekli izlenimi altında mı?
| |||
| |||
| Çok fazla bir tableti gerekiyor. Ben hareketlilik gerekir ve işleme gerek. [Değiştir] Evet, thingie. Oyunlar genel alakasız. Ben concievably bir iPhone'da oynadı olabilir oynarken düşünüyor yaşıyorum Oyunlar ... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Çok güldü! Teşekkürler !!!!! rofl .......
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Çok basit şeyler basit kafasında 'Ben kendimi güldü vardı lütfen söyleyin ediyorum. Kendi kendine karşı koyma, ben söyledim yaşıyorum iyi değil. |
|
| |||
| |||
| Ben de katılıyorum, bu biraz kıkırdamak değer var |
|
| |||
| |||
| "Burada her hafta" vb gibi yaşıyorum |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D, bu insanlar ne kadar da komik bir şaka olduğunu düşündü söyleyerek yanıt olarak geldi. Birisi bir şey söylüyor komik bir iyi bilinen ifade (veya bu çok komik) unfunny. |
|
| |||
| |||
| Ah .. duymadım daha önce .. .. ama şimdi ben kendimi ben aslında .. var düşünüyorum bunu söyleyerek devam .. Im kendi deja içinde kaybolmadan-vous .. .. Deja-the Deja ve siz-vous .. .. Deja-the Deja ve siz bu Deja ve siz-vous .. vb.
![]() |
|
| Bookmarks |