![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thingie, я не вірю, що Mac таблеток, але за ціною таблетка Я особисто думаю, краще Mac Співвідношення ціна / якість, якщо він не буде таблеток.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, може бути, але я був під враженням її необхідно таблетка, якщо воно означало ігри не можуть грати на ньому?
| |||
| |||
| Досить варто повинні бути таблетки. Мені потрібна мобільність, і мені потрібні маніпуляції. [EDIT] Так, штучка. Гра в цілому має значення. Ігри я грав розгляді concievably можуть бути відтворені на Iphone ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() Так сміявся! Thankyou !!!!! ROFL .......
|
| |||
| |||
| Я б сказав, 'прості речі, будь ласка, Simple Minds', якщо б я не засміявся я. Самознищення, не добре, я сказав. |
|
| |||
| |||
| Я повинен погодитися теж варто було трохи посміювалися |
|
| |||
| |||
| "Я тут лише тиждень" т.д. і т.п. |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 4D, це було зроблено у відповідь на людях сказати, як вони думали, що жарт був смішний. Це добре відому фразу, якщо хтось говорить щось смішне (або так несмішної це смішно). |
|
| |||
| |||
| Oh .. ніколи не чув, що перед .. .. А тепер я кажу тримати це в собі я продовжую думати, я на самом деле есть .. .. Im загубитися в моїй власній дежа-Vous .. .. Deja-Vous в Deja-Vous .. .. Deja-Vous в Deja-Vous в Deja-Vous .. тощо.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba M400 Tablet не визнають пера тиск | metalface | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 22 травня 2009 17:23 |
| Tablet PC проти традиційних ноутбуків | caggles | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 28 лютого 2008 10:33 |
| Буде Дати таблетку desigend для роботи XP на Mac | tjpearson | Генеральний обладнання чат | 1 | 2 січня 2008 19:20 |
| Планшетний! | Coleshill | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 24 листопада 2007 06:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |