![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бързо! Някой натиснете бутона на захранването, той остана в безкраен цикъл! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или просто издърпайте захранващия кабел се, Woot по-малко точки за конкуренцията
| |||
| |||
| Pffft. Pffft ви казвам, за да ви кабел-дърпа щуротии! Обзалагам се, че е първият път, когато сте чули / виждал тази дума днес. |
|
| |||
| |||
| Щуротии, кабелна-издърпване или Pffft? коя си говориш .. Вие сте наред!!
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, тя е |
|
| |||
| |||
| Добре, heres предизвикателство, всички ние трябва да получите един от тези три думи във всеки пост, които правим тази вечер ![]() Pfft .. Дали тя дори е възможно? Ние ще предизвика право щуротии ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Не казвам нито една от тях! Pfffffffft! Можете да ме луд! Ти глупав кабел-дърпа, компютри за разрешаване на проблеми shenanigan ви! (може да сте забелязали и в други постове доколкото имам действително го everyone'll мисля, че съм луд .. АЗ didnt всъщност го направя в Word Игра темата .. че не би наистина работят ..)
|
| |||
| |||
| pfft вас lier, аз го употребявали през цитат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pffft аз съм твърде зрели да играе тази игра.