![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Rychle! Někdo zasažených vypínače, že je přilepená v nekonečné smyčce! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo jen vytáhněte napájecí kabel ven, WOOT méně bodů soutěže
| |||
| |||
| Pffft. Pffft jsem řekl, na kabelu-tažení vylomeniny! Vsaďte se, že poprvé jste slyšel / viděl toto slovo dnes. |
|
| |||
| |||
| Vylomeniny, kabel-roztažením nebo Pffft? podle toho, co jste mluvili o .. máš pravdu!
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jo, to je |
|
| |||
| |||
| Ok, Heres výzvou, každý z nás musí získat jeden z těchto tří slov na každý post děláme dnes ![]() Pfft .. Je dokonce možné? Budeme mít za následek právo vylomeniny ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Ty neřekl žádné z nich! Pfffffffft! Děláš mě naštvaná! Ty hloupá kabel-tažení, počítač-problém-řešit nesmysly vás! (Možná jste si všimli v jiných míst, pokud jsem vlastně udělal everyone'll myslím, že jsem naštvaná .. I didnt skutečně to ve Wordu hry vlákno .. že by nebylo opravdu pracovat ..)
|
| |||
| |||
| pfft jste Lier, kdysi jsem ji v citovat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pffft jsem příliš vyspělý hrát tuto hru.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Toshiba M400 tableta neuzná pero tlak | metalface | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 22. května 2009 17:23 |
| Tablet PC vs tradiční Notebook | caggles | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 28. února 2008 10:33 |
| Bude písemně tableta desigend pro XP práci na Mac | tjpearson | Obecné Hardware Chat | 1 | 2. ledna 2008 19:20 |
| Tablet! | coleshill | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 24. listopadu 2007 06:15 |
| Thread Nástroje | |
| |