![]() |
|
| |||
| |||
| Γρήγορα! Κάποιος έπληξε το κουμπί του, του κόλλησε σε ένα άπειρο βρόχο! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή απλώς τραβήξτε το καλώδιο ρεύματος ορίζονται, Woot σημεία λιγότερο τον ανταγωνισμό
| |||
| |||
| Pffft. Pffft να πω, να σας καλωδίου-τράβηγμα shenanigans! Στοίχημα ότι είναι η πρώτη φορά που έχετε ακούσει / δει ότι η λέξη σήμερα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shenanigans, καλωδιακή-τράβηγμα ή Pffft; ποια θα μιλούσαν για .. έχεις δίκιο!
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι |
|
| |||
| |||
| Ok, heres μια πρόκληση, όλοι μας πρέπει να λάβετε ένα από τα τρία αυτά τα λόγια σε κάθε θέση να κάνουμε απόψε ![]() Pfft .. Είναι ακόμη δυνατό; Θα προκαλέσει το δικαίωμα shenanigans ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Δεν είπατε κάποια από αυτές! Pfffffffft! Μπορείτε να μου τρελοί! Μπορείτε ανόητη καλωδίου-τράβηγμα, υπολογιστή-επίλυσης προβλημάτων ανοησία σου!! (μπορεί να έχετε παρατηρήσει σε άλλες θέσεις που μέχρι τώρα έχω πραγματικά κάνει everyone'll πιστεύω ότι είμαι τρελός .. I didn't όντως το κάνουμε στο Word Game νήμα .. ότι δεν θα εργάζονται πραγματικά ..)
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| lier pfft σας, θα χρησιμοποιηθούν στο απόσπασμα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pffft είμαι πολύ ώριμη για να παίξει αυτό το παιχνίδι.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Toshiba M400 δισκίο δεν θα αναγνωρίσει στυλό πίεση | metalface | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 22η Μαΐου 2009 17:23 |
| Tablet PC vs παραδοσιακή Notebook | caggles | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 28 Φεβ 2008 10:33 |
| Θα γραπτώς δισκίο desigend XP για εργασία σε Mac | tjpearson | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2η Ιαν 2008 19:20 |
| Δισκίο! | coleshill | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 24 Νοε 2007 06:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |