![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Brzo! Netko hit moć gumb, on zaglavi u beskonačnu petlju! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili samo na provući kabel out, Woot manje bodova natjecanje
| |||
| |||
| Pffft. Pffft kažem, na svoj kabel-povlačenjem shenanigans! Kladim se da je prvi put da ste čuli / vidjeli da je riječ danas. |
|
| |||
| |||
| Shenanigans, kabel-povlačenjem, ili Pffft? ovisno o tome koji su vam pričaju .. si pravo!
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Yep, to je |
|
| |||
| |||
| Ok, Heresu izazov, svi mi moramo se jedan od onih tri riječi u svaki post što večeras ![]() Pfft .. Da li je još moguće? Mi ćemo izazvati pravo shenanigans ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Niste kažu neki od njih! Pfffffffft! You make me dovesti do ludila! Vi nedotupavan cable-vučenje, računalno rješavanja problema shenanigan ti! (Vi svibanj imati primjećen u drugim posts Dosad sam zapravo učinio everyone'll think I'm ludi .. zapravo, JA nije to učiniti u Word Game thread .. da ne bi stvarno rade ..)
|
| |||
| |||
| pfft ste lier, Koristio sam ga u citirati |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pffft sam daleko previše zrele da igraju ovu igru.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Toshiba M400 tablet olovkom neće se priznati tlaka | metalface | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 22. svibanj 2009 17:23 |
| Tablet PC vs tradicionalne Notebook | caggles | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 28. veljača 2008 10:33 |
| Hoće pisanja desigend tableta za XP radi na Macu | tjpearson | General Hardware Chat | 1 | 2. siječanj 2008 19:20 |
| Tablet! | coleshill | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 24. studeni 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |