![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Gyorsan! Valaki hit hatalma gombot, ő megragadt egy végtelen ciklusba! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy csak húzza ki a tápkábel ki, Woot kevesebb pontot verseny
| |||
| |||
| Pffft. Pffft azt mondom, hogy a kábel-húzás mókák! Fogadjunk, hogy ez az első alkalom, amit hallottam / láttam, hogy szó van. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mókák, kábel húzás, vagy Pffft? melyik volt szó .. Igazad van!
|
| |||
| |||
| Ja, ez |
|
| |||
| |||
| Ok, Heres egy kihívás, mindannyiunknak, hogy kap egy e három szóval minden postán is, hogy ma este ![]() Hah .. Van-e még lehetőség? Mi okozhatja a jogot mókák ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Azt nem mondtam, hogy ezek közül bármelyik! Pfffffffft! You make me mad! Te hülye kábel húzás, számítógép-problémamegoldó suskus you! (Lehet, hogy észrevette, a többi hozzászólás eddig már ténylegesen csinálta everyone'll hiszem, én vagyok őrült .. actually I do it didnt a Word Game szál .. ez nem igazán dolgozik ..)
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hah te lier, elhasználtam az idézetben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pffft vagyok túl érett meg játszani ezt a játékot.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Toshiba M400 tabletta nem ismer toll nyomása | metalface | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 22. május 2009 17:23 |
| Tablet PC vs hagyományos notebook | caggles | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 28. február 2008 10:33 |
| Will írásban tabletta desigend a munka XP Mac | tjpearson | Általános fémáru Chat | 1 | 2. Jan 2008 19:20 |
| Tabletta! | coleshill | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 24. november 2007 06:15 |
| Téma eszközök | |
| |