![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Greita! Kažkas paspauskite maitinimo mygtuką, jis įstrigo begalinis ciklas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba tiesiog ištraukti maitinimo kabelį dėmesį Woot mažiau taškų konkurencija
| |||
| |||
| Ir nesvarbu. Ir nesvarbu aš sakau, kad tavo kabelio traukimo shenanigans! Bet tai, pirmą kartą jums teko girdėti / matyti, kad žodis šiandien. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shenanigans, kabelių traukimo, ar ir nesvarbu? pasirenkant apie jus kalbate .. you're right!
|
| |||
| |||
| Taip, jis |
|
| |||
| |||
| Gerai, Cheres iššūkis, visiems mums reikia gauti vieną iš šių trijų žodžių į kiekvieną žinutę, kad mes šį vakarą ![]() Pfft .. Is it even possible? Mes sukelti teisę shenanigans ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Jūs nesakiau bet jų! Pfffffffft! You Make Me Mad! Jūs kvailas kabelių traukimo, kompiuterinių problemų sprendimo shenanigan Jums!! (Jūs turbūt pastebėjote į kitas pareigas tiek, kiek aš iš tikrųjų padarė everyone'll think I'm mad .. iš tikrųjų aš didnt do it in word game temoje .. kad nebūtų tikrai darbas ..)
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| pfft tu Lier, aš jį citata |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir nesvarbu aš per daug subrendęs, kad žaisti šį žaidimą.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Toshiba M400 tabletė nepripažins švirkštimo slėgį | metalface | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Gegužė 22, 2009 17:23 |
| Tablet PC vs tradicinis Notebook | caggles | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 28 vasaris 2008 10:33 |
| Ar raštu tabletė desigend Windows XP dirbti Mac | tjpearson | General Hardware Chat | 1 | 2 sausis 2008 19:20 |
| Tabletės! | Coleshill | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Lapkritis 24, 2007 06:15 |
| Temos įrankiai | |
| |