![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Repede! Cineva a lovit ajutorul butonului de alimentare, el a ramas intr-o bucla infinita! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau trage doar cablul de alimentare afară, Woot mai puţin de puncte de concurenţă
| |||
| |||
| Pffft. Pffft Eu zic, să vă cablu trăgând-shenanigans! Pun pariu că e prima dată când am auzit / văzut că cuvântul astăzi. |
|
| |||
| |||
| Shenanigans, trăgând-cablu, sau Pffft? de care ai vorbit despre .. ai dreptate!! |
|
| |||
| |||
| Da, este |
|
| |||
| |||
| Ok, heres, o provocare, noi toţi trebuie să-una din aceste trei cuvinte în fiecare post in seara asta vom face ![]() Pfft .. Este chiar posibil? Vom provoca un drept shenanigans .. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Nu ai spus nici unul dintre ei! Pfffffffft! Ma faci sa ma supărat! Ai tras-o prostie cablu, computer de rezolvare a problemei shenanigan te!!!! (s-ar putea să fi observat şi în alte posturi de până acum am făcut-o de fapt everyone'll cred că eu sunt nebun .. de fapt am didnt s-o faci în Word Game şirul .. că nu ar fi cu adevărat munca ..) |
|
| |||
| |||
| pfft te Lier, am folosit-o în citat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pffft Sunt mult prea matur pentru a juca acest joc.