![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Брзо! Неко хит моћ дугме, он заглави у бесконачну петља! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или само на провући кабл оут, Уоот мање бодова такмичење
| |||
| |||
| Пфффт. Пфффт кажем, на свој кабл-повлачењем схенаниганс! Кладим се да је први пут да сте чули / видели да је реч данас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схенаниганс, кабл-повлачењем, или Пфффт? зависно о томе који су вам причају .. си право!
|
| |||
| |||
| Ыеп, то је |
|
| |||
| |||
| Ок, Хересу изазов, сви ми морамо да се један од оних три речи у сваки пост што вечерас ![]() Пффт .. Да ли је још могуће? Ми ћемо изазвати право схенаниганс ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Нисте кажу неки од њих! Пффффффффт! Ыоу маке ме довести до лудила! Ви недотупаван цабле-вуча, рачунарско решавања проблема схенаниган ти! (Ви мај имати запажен у другим постс Досад сам заправо учинио еверыоне'лл тхинк И'м луди .. заправо, ЈА није то учинити у Уорд Гаме тхреад .. да не би стварно раде ..)
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| пффт сте лиер, Користио сам га у цитирати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пфффт сам далеко превише зреле да играју ову игру.