![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Швидко! Хтось ударив на кнопку живлення, він застряг у нескінченному циклі! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або просто тягнути кабель живлення Out, Woot менше очок, ніж конкуренція
| |||
| |||
| Pffft. Pffft кажу я, до кабельної потягнувши обдурювання! Посперечатися, що в перший раз ви чули / бачили, що слова сьогодні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shenanigans, кабельне витягати, або Pffft? Який би ви не говорили про .. Ви маєте рацію!
|
| |||
| |||
| Так, це |
|
| |||
| |||
| Ok, Херес завданням, всі з нас, щоб отримати одну з цих трьох слів на кожен пост ми робимо сьогодні ввечері ![]() Pfft .. Чи можливо взагалі? Ми заподіяти права Shenanigans ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ви не сказати будь-який з них! Pfffffffft! Ви робите мене з розуму! Ви дурні кабелю махінації, комп'ютерні рішення проблем махінації вам!! (Ви, напевно, помітили і в інших посадах до сих пор я дійсно це зробив everyone'll думаю, що я божевільна .. Didn't насправді я роблю це в потоці .. Word Game що не буде дійсно працювати ..)
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pfft ви Лір, я використав його в цитатою |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pffft я дуже зрілим, щоб грати в цю гру.