![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Dell 1520 с Intel Celeron M 540@1.86 GHz, по някаква причина той прегряване като луд, когато съм на игрите. Тя достига до 75 градуса преди, че е безопасно за лаптоп? В TJ е 100 градуса, така че предполагам, неговото безопасно да бъде под 100 градуса? вентилатора не automaticly включа на 75 градуса? Трябва да се използва вентилатор за контрол, за да го включа. Моля да ми помогнете ли? BTW моя лаптоп е на Windows XP (тя дойде с изглед и аз предполагам, че е направен за Vista, но тя тече много бавно на Изглед) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На дъното на лаптопа трябва да има сменяеми панела.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като има някои блокирани вентилационни на лаптопа ми. Уверете се, че там е noo прах и мръсотия блокиране нищо и като Дейв казва, да има поглед върху CPU радиатор.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така, ако можете да получите в BIOS, проверете авто фен скорост настройки, виж това не е забранено.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз също се надявам да кажеш Фаренхайт, когато ти казват за вашето време
| |||
| |||
| Аз не вярвам в лаптопи на Dell за Autofan настройки - може да се обърка, но за малкото сме у дома те не - макар че те са доста стари. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че нови правя, или по-малко те имат температура, когато те са предназначени да се включа. |
|
| |||
| |||
| му вече не се тревожете: D I сортирани го XD тя беше графики отиваш до 75 градуса не CPU, Пфу на CPU остана 38 Иш степени на игрите! THX за вашите отговори |
|
| |||
| |||
| А, че има смисъл, графики няма да unnaturally горещо |
|
| |||
| |||
| LOL даже srry за моя късен отговор, аз ЦБА проверка ми имейли до снощи. Ive 'промяна гръб към моята LOL PC, лаптоп doesn't костюм мен, те арго правя сериозни игри: P |