![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Dell 1520 s Intel Celeron M 540@1.86 GHz, z nějakého důvodu to přehřívání jako blázni, když jsem na hry. Dosáhl až na 75 stupňů, než je to, že bezpečná pro notebook? TJ má 100 stupňů, tak jsem odhadnout její bezpečné být pod 100 stupňů? ventilátor není automaticky zapnou při teplotě 75 stupňů? Musím použít ventilátor kontroly, aby se zase on. Prosím, můžete mi pomoci? Btw můj notebook je v systému Windows XP (Stalo se vista a myslím, že byla pro Vista, ale opravdu pomalu běží na Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na spodní straně notebooku by měl být odnímatelný panel.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to, jako jsou některé zablokovány větrací otvory na notebooku se mi. Ujistěte se, že existuje noo prachem a špínou něco blokování a Dave říká, podívejte se na CPU tepla umyvadlo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také, pokud se můžete dostat do BIOSu, zkontrolovat auto nastavení otáček ventilátoru, zkontrolujte, že to není zdravotně postižené.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také jsem naději myslíš Fahrenheit když říkají o své temps
| |||
| |||
| Nevěřím, že notebooky Dell se Autofan nastavení - by mohlo být špatně, ale na pár máme doma nemají - přestože jsou docela starý. |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že nové udělat, nebo alespoň mají teplotu, kde jsou určeny k zapnutí. |
|
| |||
| |||
| jeho už žádný strach: D i setříděno to xD to byl grafika jel až 75 stupňů není cpu, uf procesoru zůstalo 38 ish tituly na hraní! thx za vaše odpovědi |
|
| |||
| |||
| Aha, to dává smysl, grafika se dostat nepřirozeně teplé |
|
| |||
| |||
| lol ano, srry za můj pozdní odpověď, i CBA kontrolu můj e-maily až do poslední noci. jsem změnil zpět na moje PC lol, laptop doesnt vyhovovalo mi, že nelze dělat vážná hra: P |