![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω την Dell 1520 με Intel Celeron M 540@1.86 GHz, για κάποιο λόγο, όπως η υπερθέρμανση των τρελών όταν είμαι σε παιχνίδια. Θα φτάσει στο 75 βαθμούς πριν, ότι είναι ασφαλής για ένα φορητό υπολογιστή; Το Tj είναι 100 μοίρες, λοιπόν μάλλον την ασφαλή να είναι κάτω από 100 βαθμούς; ο ανεμιστήρας δεν automaticly ανάψει στους 75 βαθμούς; i πρέπει να χρησιμοποιούν ανεμιστήρα ελέγχου ώστε να είναι σε σειρά. Παρακαλώ να με βοηθήσετε; BTW μου laptop είναι για τα Windows XP (αυτό έγινε με vista και φαντάζομαι αυτό έγινε για Vista αλλά τρέχει πολύ αργοί για vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από το κάτω μέρος του laptop θα πρέπει να είναι ένα αφαιρούμενο πάνελ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν υπάρχουν ορισμένες μπλοκαρισμένου εξαερώσεις για το laptop μου. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει noo τη σκόνη και τη βρωμιά κλείδωμα τίποτα και όπως λέει ο Dave, ρίξτε μια ματιά στο CPU νεροχύτη θερμότητας.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, αν μπορείτε να φτάσετε στο BIOS, να ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα auto ρυθμίσεις, έλεγχο δεν είναι απενεργοποιημένη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελπίζω επίσης εννοείτε όταν λέτε Φαρενάιτ σας temps
| |||
| |||
| Δεν πιστεύω ότι οι φορητοί υπολογιστές της Dell να έχει Autofan ρυθμίσεις - θα μπορούσε να είναι λάθος, αλλά από τα λίγα που έχουμε στο σπίτι δεν - αν και είναι αρκετά παλιά. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι τα νέα κάνουν, ή τουλάχιστον να έχουν θερμοκρασία όταν τους είναι να ανάψει. |
|
| |||
| |||
| μην ανησυχείτε πια την: D i ταξινομημένο έξω xD ήταν η γραφικών τρέχει σε 75 βαθμούς δεν cpu, φτου της CPU παρέμεινε ish 38 βαθμούς για gaming! thx για τις απαντήσεις σας |
|
| |||
| |||
| Αχ, ότι έχει νόημα, γραφικών κάνει get αφύσικα θερμό |
|
| |||
| |||
| lol Yea, srry για την καθυστερημένη μου απάντηση, i ΑΚΩ έλεγχο emails μου, μέχρι χθες το βράδυ. Έχω αλλάξει εκ νέου με τον υπολογιστή μου lol, laptop doesn't κοστούμι μου, θα κάνουμε σοβαρή επίκλισης gaming: P |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Celeron E1200 σε μια 1400/1500 | cragtom | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 17η Μαΐου 2009 21:40 |
| Πόσο επικίνδυνο είναι να overclock μου Celeron D | Masoud S | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 23 Φεβ 2009 06:06 |
| Asus P5Q Pro Intel E8400 υπερθέρμανση Παρακαλώ βοηθήστε | krazor | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 10 Οκτ 2008 04:21 |
| Αργό υπολογιστή, Celeron φταίει; | Spencer2004 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 5 Αυγ 2008 15:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |