![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Dell 1520 sa Intel Celeron M 540@1.86 GHz, iz nekog razloga ga pregrijavanja kao lud kad sam na igre. To dosegla do 75 stupnjeva prije, da je sigurno za laptop? The TJ je 100 stupnjeva, tako da mislim da se njen sef ispod 100 stupnjeva? ventilatora ne automatski uključiti na 75 stupnjeva? imam za korištenje kontrole ventilatora kako bi je uključili. Molimo, Možete li pomoć mene? BTW moj laptop je na Windows XP (on je došao sa vidik i mislim da je napravio za vidik ali to traje jako sporo na vidik) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na dnu je laptop treba biti uklonjivi panela.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao neki blokiran vents na laptop za mene. Pobrinite se noo prašinu i prljavštinu blokiranje ništa te kao Dave kaže, imaju pogled na CPU hlađenje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isto tako, ako možete ući u BIOS, check auto fan speed settings, provjerite nije onemogućena.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ja se nadam ste mislili Farenhajt kada kažu o vašoj temps
| |||
| |||
| Ne vjerujem u Dell prijenosnicima imati Autofan postavke - mogao bi biti krivo, ali na malo smo kod kuće ne - iako su oni vrlo stari. |
|
| |||
| |||
| Mislim da je to nove, ili barem oni imati temperaturu, gdje su oni značili za uključivanje. |
|
| |||
| |||
| Bez brige svojih više: D I redaju it out XD je grafika dešava na 75 stupnjeva, a ne CPU, fuj CPU ostao na 38 stupnjeva ish gaming! thx za vaše odgovore |
|
| |||
| |||
| Ah, da ima smisla, grafika ne dobijete unnaturally vruće |
|
| |||
| |||
| lol Da, srry kasno za moj odgovor, i provjeravanje cba moj e-mail poruka do sinoć. sam promijenio povratak na moj PC lol, laptop se molba mene, oni ne mogu učiniti ozbiljan gaming: P |