![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy Dell 1520 Intel Celeron M 540@1.86 GHZ, valamilyen okból kifolyólag túlfűtést mint az őrült, ha én vagyok a játékok. Elérte a 75 fokot, mielőtt az, hogy biztonságos-e egy laptop? A Tj, 100 fokos, így azt hiszem, hogy biztonságos legyen a 100 fokos? A ventilátor nem automatikusan bekapcsolja a 75 fok? Én használni ventilátor ellenőrzése, hogy kapcsolja be. Kérem, segítsen nekem? Btw én laptop Windows XP (ez jött-val kilátás és azt hiszem, hogy sor került a Vista, de nagyon lassan fut a Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alján a laptop kell eltávolítható panel.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint valami blokkolva vannak nyílások a laptop nekem. Győződjön meg róla, hogy van noo a por és piszok blokkoló semmit, és Dave azt mondja, nézd meg a CPU hő mosogató.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Továbbá, ha tud a BIOS-t, ellenőrizze az automatikus ventilátor sebesség beállítása, ellenőrizzük, hogy nem fogyatékos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt is remélem, hogy érted Fahrenheit ha mondjuk van a temps
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy a Dell laptop is Autofan beállítások - lehet rossz, de kevés van otthon, hogy nem - bár nagyon régi. |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, hogy az újak nem, vagy legalább azokat a hőmérsékletet, ahol azt jelenti, hogy bekapcsolja. |
|
| |||
| |||
| Semmi gond, hogy már: D Én válogatni ki xD ez a grafika megyünk a 75 fokban nem CPU, puff a CPU maradt 38 fok ish a játékélményt! thx for your válaszok |
|
| |||
| |||
| Ah, hogy van értelme, grafika nem kap természetellenesen meleg |
|
| |||
| |||
| lol igen, srry az én késő válasz i CBA ellenőrző e-mailt, míg én az éjjel. I've changed back to my PC lol, laptop doesnt nekem, akkor cant do súlyos szerencsejáték: P |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Celeron E1200 a 1400/1500 | cragtom | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 17. május 2009 21:40 |
| Mennyire veszélyes ez az overclock my Celeron D | Masoud S | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 23. február 2009 06:06 |
| Asus P5Q pro Intel E8400 TÚLHEVÍTÉS Kérem, segítsen | krazor | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 10. október 2008 04:21 |
| Lassú számítógép, Celeron a hibás? | Spencer2004 | Általános fémáru Chat | 7 | 5. augusztus 2008 15:31 |
| Téma eszközök | |
| |