![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Dell 1520 עם אינטל Celeron 540@1.86 ז GHz, מסיבה כלשהי זה overheating כמו מתי אני כועס על משחקים. זה הגיע ל 75 מעלות לפני, כי הוא בטוח עבור מחשב נייד? Tj היא של 100 מעלות, אז אני מניח את בטוחה להיות תחת 100 מעלות? המאוורר אינו automaticly להפעיל ב 75 מעלות? אני חייב להשתמש מעריץ שליטה להפוך אותו להפעיל. אנא האם אתה יכול לעזור לי? Btw הנייד שלי הוא ב-Windows XP (הוא הגיע עם Vista ואני מניח שזה נעשה עבור Vista אבל זה פועל ממש איטי ב Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| על התחתון של הנייד אמור להיות פאנל נשלף.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כאילו יש כמה Vents ב חסמו לי את הנייד. ודא שיש noo חסימת עפר אבק או משהו, וזאת דייב אומר, יש להסתכל על מעבד חום כיור.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, אם אתה יכול להשיג את ה-BIOS, בדוק את הגדרות מהירות המאוורר אוטומטי, בדיקה זו לא מושבתת.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני גם מקווה שאתה מתכוון כשאתה אומר Fahrenheit על temps
| |||
| |||
| אני לא מאמין שיש Dell מחשבים ניידים Autofan הגדרות - יכול להיות לא בסדר, אבל על כמה יש לנו בבית, הם לא - למרות שהם די ישנים. |
|
| |||
| |||
| אני חושב לעשות חדשים, או לפחות יש להם חום איפה הם אמורים להפעיל. |
|
| |||
| |||
| אל דאגה שלה יותר: D אני מיון זה XD זה היה הגרפיקה בדרך ל 75 מעלות לא CPU, אוף את CPU נשאר על 38 מעלות איש המשחק! thx שלך תגובות |
|
| |||
| |||
| אה, זה הגיוני, גרפיקה האם לקבל unnaturally חם |
|
| |||
| |||
| LOL כן, srry שלי בסוף תגובה, אני בודק את הדואר האלקטרוני cba עד אתמול בלילה. אני שינית בחזרה למחשב LOL שלי, הנייד doesn't החליפה אותי, הם צביעות לעשות משחק רציני: P |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Celeron E1200 ל 1400/1500 | cragtom | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -17 במאי 2009 21:40 |
| איך זה מסוכן ל overclock שלי Celeron D | Masoud S | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 23 פבר 2009 06:06 |
| ASUS P5Q Intel E8400 מקצועית OVERHEATING אנא עזור | krazor | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | -10 אוקטובר 2008 04:21 |
| המחשב איטי, Celeron כדי להאשים? | Spencer2004 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | ה -5 בחודש אוגוסט 2008 15:31 |
| שרשרת כלים | |
| |