![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš su Intel Celeron M 540@1.86 GHZ 1.520 "Dell", dėl kažkokių priežasčių jis perkaisti labai greitai, kai aš apie žaidimus. Ji pasiekė 75 laipsnių prieš tai, kad saugi nešiojamas? Tj yra 100 laipsnių, So I guess saugaus būti mažesnis nei 100 laipsnių? ventiliatoriaus nėra automaticly įjungti esant 75 laipsnių? turiu naudoti ventiliatorius kontrolės, kad būtų įjungti. Prašome galite man padėti? Btw mano nešiojamas kompiuteris su Windows XP (atėjo su Vista, ir manau tai buvo Vista, bet ji veikia labai lėtai Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dėl laptopo dugno turi būti nuimamas skydas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir kai kurios užblokuoti ventiliacines angas ant laptopo pas mane. Įsitikinkite, kad yra Noo dulkes ir nešvarumus blokavimo ką ir kaip Dave'as sako, kad ne CPU šilumos šalintuvo išvaizdą.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be to, jei galite patekti į BIOS, patikrinkite, ar auto ventiliatoriaus greičio nustatymus, patikrinkite, ar ji nėra išjungta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš taip pat tikiuosi, kad jūs tai Farenheito, kai jums sako apie savo temps
| |||
| |||
| Nemanau, Dell laptops, kad Autofan parametrus - gali būti blogai, bet mažai turime namuose jie neturi - nors jie yra gana senas. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad naujus daryti, ar bent jau jos temperatūra, kai jie yra skirtas įjungti. |
|
| |||
| |||
| jo be rūpesčių anymore: D Aš sorted it out xD tai buvo grafika goin iki 75 laipsnių ne CPU, Phew CPU liko 38 ish laipsnių žaidimų! thx už jūsų atsakymus |
|
| |||
| |||
| Ak, kad prasminga, grafika nėra gauti nenormaliai karštas |
|
| |||
| |||
| lol Taip, srry už mano vėlai atsakymo i CBA tikrinti savo elektroninį paštą iki paskutinės nakties. Aš kartą grįžti į mano kompiuterį lol, nešiojamas doesnt kostiumas man jie cant do Serious Gaming: P |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Celeron E1200 į 1400/1500 | cragtom | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 17, 2009 21:40 |
| Kaip pavojinga yra tai, kad overclock Mano Celeron D | Masoud S | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 23 vasaris 2009 06:06 |
| Asus P5Q PRO Intel E8400 perkaitimo Please help | krazor | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 10 spalis 2008 04:21 |
| Mažoji kompiuteris, Celeron to kaltas? | Spencer2004 | General Hardware Chat | 7 | 5 rugpjūtis 2008 15:31 |
| Temos įrankiai | |
| |