![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir ar Intel Celeron M 540@1.86 GHz 1.520 Dell, kāda iemesla dēļ pārkaršanas kā traks, kad es esmu par spēlēm. Tas sasniedza 75 grādus, pirms ir tāds, ka drošu klēpjdators? Tj ir 100 grādi, tāpēc es domāju, tās droši var zem 100 grādiem? ventilators nav automaticly ieslēgt pie 75 grādiem? man ir jāizmanto ventilatoru kontroli, lai padarītu to ieslēgtu. Lūdzu, jūs varat man palīdzēt? Btw mans klēpjdators ir uz Windows XP (tas atnāca ar vista, un es domāju, tā kļuva par Vista, bet tas darbojas ļoti lēni uz Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No apakšas klēpjdators ir noņemams panelis.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā ir daži bloķēti atveres klēpjdatoru man. Pārliecinieties, ka ir noo putekļi un netīrumi bloķē visu un kā Dave saka, ir apskatīt CPU siltuma izlietnes.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī tad, ja jūs var nokļūt BIOS, pārbaudiet auto ventilatora ātrumu iestatījumiem, pārliecinieties, ka tas nav invalīds.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es arī ceru, ka jums ir Fahrenheit, kad jūs sakāt par savu temps
| |||
| |||
| Es nedomāju, dell laptops ir Autofan uzstādījumi - varētu būt nepareizi, bet par maz mums ir mājās tās nav - lai gan viņi ir diezgan veca. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jaunas darīt, vai vismaz tās temperatūru, ja tās ir paredzētas, lai ieslēgtu. |
|
| |||
| |||
| tās nav rūpes vairs: D i sakārtoti it out xD tas grafikas goin līdz 75 grādiem nav CPU, Phew CPU palika 38 ish grādiem uz spēļu! thx par jūsu atbildēm |
|
| |||
| |||
| Ah, ka ir jēga, grafikas nav get unnaturally karsts |
|
| |||
| |||
| lol jā, srry mana vēlu atbildēt, i CBA pārbaudīt manu e-pastu līdz pēdējā naktī. Es esmu mainījies atpakaļ uz mana datora lol, laptop doesn't suit man viņi cant do nopietnu spēļu: P |
![]() |
|
| Bookmarks |