![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Dell 1520 z Intel Celeron M 540@1.86 GHZ, to z jakiegoś powodu przegrzania jak szalony, gdy jestem w grach. Doszła ona do 75 stopni przed, że jest bezpieczne dla laptopa? W Tj wynosi 100 stopni, więc zgadnąć jego bezpiecznego być na 100 stopni? wentylator nie automatycznie włączyć na 75 stopni? Mam do wykorzystania wentylatora kontroli, aby go włączyć. Please can you help me? Btw mój laptop jest w systemie Windows XP (to razem z vista i Chyba było to zrobione dla Vista, ale to naprawdę działa powoli na Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na spodzie laptopa należy odłączalnego panelu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak istnieją zablokowane otwory na laptopa do mnie. Upewnij się, że kurz i brud noo blokowanie czegokolwiek i Dave mówi, zajrzyj do procesora ciepła zlewu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Również, jeśli można dostać się do systemu BIOS, należy sprawdzić ustawienia prędkości wentylatora auto, sprawdź, czy nie jest wyłączona.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam również nadzieję, masz na myśli Fahrenheita, gdy mówisz o swoim temps
| |||
| |||
| Nie wierzę w laptopach Dell do Autofan ustawienia - może być złe, ale na niewiele mamy w domu nie - mimo że są dość stare. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że nowe zrobić, albo przynajmniej ich temperatury, w których są przeznaczone, aby włączyć. |
|
| |||
| |||
| jego już nie ma zmartwień: D i posortowane go xD to grafika goin do 75 stopni nie cpu, Phew procesor pozostał ish 38 stopni w grach! thx za odpowiedzi |
|
| |||
| |||
| Ach, że ma sens, grafika nie dostać unnaturally gorąco |
|
| |||
| |||
| lol yea, srry za późno, moja odpowiedź, i CBA kontroli moje e-maile do ostatniej nocy. I've powrót do mojego komputera lol, laptop doesnt garnitur mnie one poważne cant do gier: P |