![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am Dell 1520 cu un Intel Celeron M 540@1.86 GHz, din anumite motive acesta supraîncălzire ca nebunii când sunt pe jocuri. Acesta a ajuns la 75 de grade înainte, sigur este că pentru un laptop? TJ este de 100 de grade, asa ca am ghicit sale sigure pentru a fi sub 100 de grade? ventilatorul nu automat la rândul său, la 75 de grade? Trebuie să folosiţi ventilatorul de control pentru a face activa. Vă rog să mă puteţi ajuta? BTW meu laptop este pe Windows XP (ea a venit cu Vista şi cred că a fost făcută pentru Vista, dar nu mai rămâne foarte lent pe Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pe partea de jos a laptop ar trebui să fie un panou amovibil.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare că există unele blocat vents de pe laptop-ul la mine. Asiguraţi-vă că există noo de praf şi murdărie blocarea nimic şi ca Dave spune, trebuie să aruncaţi o privire la CPU căldură chiuveta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, dacă aveţi posibilitatea să intraţi în BIOS-ul, verifica automat viteza ventilatorului setări, verifica nu este dezactivat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, sper sa spui Fahrenheit când spui despre temps
| |||
| |||
| Eu nu cred în dell laptop-uri pentru a avea Autofan Setări - ar putea să greşesc, dar, pe de câteva avem la ei acasă nu - cu toate că ele sunt destul de vechi. |
|
| |||
| |||
| Cred că noi facem, sau, cel puţin, acestea au o temperatura în cazul în care acestea sunt destinate pentru a activa. |
|
| |||
| |||
| sa nu mai griji: D i sortate xD-o a fost de grafică întâmplă la 75 de grade nu cpu, poftim de cpu ISH rămas 38 de grade pe jocuri! thx pentru răspunsurile |
|
| |||
| |||
| Ah, că are sens, grafica nu te fals fierbinte |
|
| |||
| |||
| lol da, srry pentru meu târziu răspuns, i-mi e-mail-uri de verificare CBA până aseară. I-am schimbat inapoi la PC-ul meu lol, laptop doesnt costum de mine, ei cant do grave de jocuri: P |