![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Dell 1520 s Intel Celeron M 540@1.86 GHz, z nejakého dôvodu to prehrievaniu ako blázni, keď som na hry. Dosiahol až na 75 stupňov, ako je to, že bezpečná pre notebook? TJ má 100 stupňov, tak som odhadnúť jej bezpečné byť pod 100 stupňov? ventilátor nie je automaticky zapnú pri teplote 75 stupňov? Musím použiť ventilátor kontroly, aby sa zase on. Prosím, môžete mi pomôcť? Btw môj notebook je v systéme Windows XP (Stalo sa vista a myslím, že bola pre Vista, ale naozaj pomaly beží na Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na spodnej strane notebooku by mal byť odnímateľný panel.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to, ako sú niektoré zablokované vetracie otvory na notebooku sa mi. Uistite sa, že existuje noo prachom a špinou niečo blokovanie a Dave hovorí, pozrite sa na CPU tepla umývadlo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež, ak sa môžete dostať do BIOSu, skontrolovať auto nastavenie otáčok ventilátora, skontrolujte, že to nie je zdravotne postihnutých.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež som nádej myslíš Fahrenheit keď hovoria o svojej temps
| |||
| |||
| Neverím, že notebooky Dell sa Autofan nastavenia - by mohlo byť zle, ale na pár máme doma nemajú - hoci sú docela starý. |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že nové urobiť, alebo aspoň majú teplotu, kde sú určené na zapnutie. |
|
| |||
| |||
| jeho už žiadny strach: D i Zoradené to xD to bol grafika jel až 75 stupňov nie cpu, uf procesora zostalo 38 ish tituly na hranie! thx za Vaše odpovede |
|
| |||
| |||
| Aha, to dáva zmysel, grafika sa dostať neprirodzene teplej |
|
| |||
| |||
| lol áno, srry za môj neskoré odpoveď, aj CBA kontrolu môj e-maily až do poslednej noci. som zmenil späť na moje PC lol, laptop doesnt vyhovovalo mi, že nemožno robiť vážna hra: P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Celeron E1200 na 1400/1500 | cragtom | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 17. mája 2009 21:40 |
| Ako nebezpečné je to moje přetaktování Celeron D | Masoud S | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 23. februára 2009 06:06 |
| Asus P5Q pre Intel E8400 PREHRIATIA Prosím pomôžte | krazor | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 10. októbra 2008 04:21 |
| Pomalý počítač, Celeron na vine? | Spencer2004 | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 5. august 2008 15:31 |
| Thread Tools | |
| |