![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Делл 1520 са Интел Целерон М 540@1.86 ГХз, из неког разлога га прегрејавања као луд кад сам на игре. То досегла до 75 степени пре, да је сигурно за лаптоп? Тхе ТЈ је 100 степени, тако да мислим да се њен сеф испод 100 степени? вентилатора не аутоматски укључити на 75 степени? имам за коришћење контроле вентилатора како би је укључили. Молимо, моћи те помоћ мене? БТУ мој лаптоп је на Уиндоус КСП (он је дошао са видик и мислим да је направљен за видик али то траје јако споро на видик) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На дну је лаптоп треба да буде уклоњиви панела.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као неки блокиран вентс на лаптоп за мене. Постарајте се ноо прашину и прљавштину блокирање ништа те као Даве каже, имају поглед на ЦПУ хладјење.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исто тако, ако можете ући у БИОС, цхецк ауто фан спеед сеттингс, проверите није онемогућена.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и ја се надам сте мислили Фаренхајт када кажу о вашој Темпс
| |||
| |||
| Не верујем у Делл пријеносницима да има Аутофан подешавања - могао би да буде криво, али на мало смо код куће не - иако су они врло стари. |
|
| |||
| |||
| Мислим да је то нове, или бар они имати температуру, где су они значили за укључивање. |
|
| |||
| |||
| Без бриге својих више: Д И редају ит оут КСД је графика дешава на 75 степени, а не ЦПУ, фуј ЦПУ остао на 38 степени исх гаминг! тхкс за ваше одговоре |
|
| |||
| |||
| Ах, да има смисла, графика не добијете уннатураллы вруће |
|
| |||
| |||
| лол Да, срры касно за мој одговор, и проверавање ЦБА мој е-маил порука до синоћ. сам променио повратак на мој ПЦ лол, лаптоп се молба мене, они не могу учинити озбиљан гаминг: П |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Целерон Е1200 за 1400/1500 | црагтом | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 17 мај 2009 21:40 |
| Колико је то опасно за моје оверцлоцк Целерон Д | Масоуд С | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 23 фебруар 2009 06:06 |
| Асус П5К Про Интел Е8400 прегрејавања Плеасе хелп | кразор | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 10 октобар 2008 04:21 |
| Споро рачунар, Целерон крив? | Спенцер2004 | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 5 аугуст 2008 15:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |