![]() |
|
| |||
| |||
| Ben Dell 1520 bir Intel Celeron M 540@1.86 GHz ile, bu deli gibi ben oyunlar çıkıyorum aşırı bir sebepten dolayı. 75 derece, önce bir dizüstü bilgisayar için güvenli ulaştınız? The TJ 100 derece, yani 100 derece altında olmak için güvenli tahmin nedir? fan automaticly 75 derece üzerinde dönüş değildir? i açmak için Fan kontrolü kullanmak zorunda. Lütfen bana yardımcı olabilir? Btw benim laptop Windows XP ise (bu manzara ve i ile birlikte bu Vista için yapıldı ama gerçekten uzak manzara yavaş) çalışır tahmin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dizüstü bilgisayarın en altında bir çıkarılabilir paneli olmalıdır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sesler gibi bu dizüstü bazı bloke havalandırma bana bulunmaktadır. Emin olun ki noo toz ve kir ve herhangi bir engelleme olarak Dave diyor ise, CPU ısı lavabo bakabilirsiniz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, eğer BIOS olarak alabilirsiniz, onu devre dışı bırakılırsa çeki otomatik Fan hız ayarlarını kontrol edin.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de ne zaman temps hakkında söylenecek Fahrenhayt anlamına umut
| |||
| |||
| Ben Dell dizüstü bilgisayarlar Autofan ayarları için inanmıyorum - yanlış olabilir, fakat üzerinde evde bunlar da var - rağmen oldukça eski çok az. |
|
| |||
| |||
| Sanırım yeni olanlar, ya da yapmak en az bir sıcaklık nerede açmak amacıyla vardır. |
|
| |||
| |||
| da merak etmeyin artık: D i 75 derece grafik gidiyorsun CPU değil CPU öğk dışarı xD düzenlenmiş oyun üzerinde 38 imsi derece kaldı! sizin yanıtlar için THX |
|
| |||
| |||
| Ah, o mantıklı, grafik unnaturally sıcak almak yapar |
|
| |||
| |||
| lol evet, benim geç cevap için srry i CBA son geceye kadar benim e-postaları kontrol. Ben bilgisayar lol, dizüstü doesnt uygun bana, onlar cant geri değiştirdiniz ciddi oyun var: P |
![]() |
|
| Bookmarks |