![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Dell 1520 з Intel Celeron M 540@1.86 ГГц, чомусь перегрів як божевільний, коли я на іграх. Воно досягло до 75 градусів, що безпечно для ноутбука? Т 100 градусів, так що я думаю, чи безпечно це під 100 градусів? вентилятор не автоматичного включення при 75 градусах? Я повинен використовувати Fan Control, щоб він включається. Будь ласка, ви можете мені допомогти? До речі мій ноутбук знаходиться в Windows XP (вона прийшла з Vista, і я думаю, це було зроблено для Vista, але працює дуже повільно на Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На нижньому боці ноутбука повинна бути знімною панеллю.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, є деякі заблокували отвори на ноутбуку для мене. Переконайтеся, що пил і бруд Noo блокує нічого, і як Дейв говорить, подивіться на радіатор процесора.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, якщо ви можете увійти в BIOS, перевірте автоматичної настройки швидкості обертання вентилятора, перевірити це не вимикається.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я також сподіваюся, ви маєте на увазі за Фаренгейтом, коли ви говорите про вашу Temps
| |||
| |||
| Я не вважаю, що ноутбуки Dell мати Autofan налаштування - може бути неправильною, але на кілька ми вдома, вони не - хоча вони дуже старі. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що нові робити, або, по крайней мере, вони мають температуру, де вони призначені для включення. |
|
| |||
| |||
| своєї не турбує більше: D Я розібралися XD було графічних Goin до 75 градуса не процесор, ну і ну процесор залишився ISH 38 градусів по грі! Thx за відповіді |
|
| |||
| |||
| Ах, це має сенс, графіка попаданні гарячої неприродним |
|
| |||
| |||
| LOL Так, Srry для мого покійного відповідь, я CBA перевірку моїх листів до минулої ночі. Я змінив назад до комп'ютера LOL, ноутбук doesn't мене влаштовувало, косяк вони робити серйозні ігри: P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Celeron E1200 в 1400/1500 | cragtom | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 17 травня 2009 21:40 |
| Наскільки небезпечно це розігнати мій Celeron D | Масуд S | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 23 лютого 2009 06:06 |
| Asus P5Q Pro Intel E8400 Перегріву будь ласка, допоможіть | krazor | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 10 жовтня 2008 04:21 |
| Повільний комп'ютер, Celeron винен? | Spencer2004 | Генеральний обладнання чат | 7 | 5 серпня 2008 15:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |