![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз форматира твърдия си диск и да имат само reinstalled всичко обратно към моя лаптоп, но имам ли проблем с клавиатурата. Когато натиснете Shift 2 на @ появява и когато натиснете Shift + "на" Символът идва нагоре. Всеки, който има някакви идеи защо, и как може да го оправи?
Благодаря предварително Том |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То е да се направи с клавиатурата езика, който са създали, се правиш, че тъй като тя е създадена, за да wok като американска клавиатура, ако натиснете Shift и @ в "символ ще се появи
За да промените това отидете в контролния панел / регионални и езици опции / езици / информация Там ще е толкова вероятно 2 избор на езици, САЩ и Великобритания, просто изберете Великобритания и премахнете САЩ, това трябва да го поправим Надявам се, че помага:)
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря ти пич вашата звезда! Благодаря отново!
|
|
|
|||
|
|||
|
Не проб мъж, този какъв съм тук за :)............ добре някои от времето