menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Klávesnice pomozte prosím!

Reply

Thread Nástroje
Old 13. Září 2007, 11:08
Nový člen skupiny

Default Klávesnice pomozte prosím!

I formátován mého pevného disku a právě přeinstalovány vše zpět do mého notebooku, ale mám problém s mojí klávesnice. Když jsem na tiskové Shift +2 @ objeví a kdy stisknutím Shift + 'je "symbolem přichází. Každý, kdo má nějaké názory, proč a jak jsem mohl spravit?

Thanks in advance

Tom
Old 13. Září 2007, 11:52
Moderátor skupiny

Je to s klávesnicí jazyka máte nastaven, je to, že dělají, protože je nastavena tak, aby Wok as americkou klávesnicí, pokud stisknete Shift a @ o "symbol bude zobrazen

Pro změnu tohoto jít do Ovládací panely / Místní a jazykové možnosti / jazyky / podrobnosti
Není se tak pravděpodobně 2 volby jazyků, USA a Velké Británie, prostě vyberte UK a odstraňte USA, mělo by to opravit
Hope that helps:)

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13. Září 2007, 11:57
Nový člen skupiny

Děkuji frájo vaše hvězda! díky!
Old 13. Září 2007, 12:01
Moderátor skupiny

Žádné problémy člověka, to je to, co jsem si pro :)............ i některé čas

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Keyboard Error or No současnost Keyboard zvládnout Obecné Hardware Chat 20 27.října 2009 16:26
Prosím pomozte - klávesnice slobtech Obecné Hardware Chat 7 1. červen 2008 01:12
Klávesnice Konfigurace - Nastavení Logitech klávesnice ve Windows Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 3 16. května 2007 06:31
Klávesnice - Jak čistit klávesnici? o glyphon Obecné Hardware Chat 7 4. října 2006 15:26
Klávesnice a myši - Mám problém s mojí novou klávesnici a myš ... Elite technici Obecné Hardware Chat 4 19. Září 2006 01:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.