![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I formátován mého pevného disku a právě přeinstalovány vše zpět do mého notebooku, ale mám problém s mojí klávesnice. Když jsem na tiskové Shift +2 @ objeví a kdy stisknutím Shift + 'je "symbolem přichází. Každý, kdo má nějaké názory, proč a jak jsem mohl spravit? Thanks in advance Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to s klávesnicí jazyka máte nastaven, je to, že dělají, protože je nastavena tak, aby Wok as americkou klávesnicí, pokud stisknete Shift a @ o "symbol bude zobrazen Pro změnu tohoto jít do Ovládací panely / Místní a jazykové možnosti / jazyky / podrobnosti Není se tak pravděpodobně 2 volby jazyků, USA a Velké Británie, prostě vyberte UK a odstraňte USA, mělo by to opravit Hope that helps:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Děkuji frájo vaše hvězda! díky! |
|
| |||
| |||
| Žádné problémy člověka, to je to, co jsem si pro :)............ i některé čas
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Keyboard Error or No současnost Keyboard | zvládnout | Obecné Hardware Chat | 20 | 27.října 2009 16:26 |
| Prosím pomozte - klávesnice | slobtech | Obecné Hardware Chat | 7 | 1. červen 2008 01:12 |
| Klávesnice Konfigurace - Nastavení Logitech klávesnice ve Windows | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 16. května 2007 06:31 |
| Klávesnice - Jak čistit klávesnici? | o glyphon | Obecné Hardware Chat | 7 | 4. října 2006 15:26 |
| Klávesnice a myši - Mám problém s mojí novou klávesnici a myš ... | Elite technici | Obecné Hardware Chat | 4 | 19. Září 2006 01:38 |
| Thread Nástroje | |
| |