![]() |
|
| |||
| |||
| I φορμαρισμένο σκληρό δίσκο μου και να εγκατασταθεί εκ νέου μόνο τα πάντα πίσω μου πάνω στο laptop, αλλά θα έχουμε ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Όταν θ πατήστε Shift 2 το @ και όταν εμφανίζεται πατήστε Shift + "το" σύμβολο που έρχεται. Όποιος έχεις καμιά ιδέα γιατί και πώς θα μπορούσα να το διορθώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει να κάνει με την γλώσσα του πληκτρολογίου που έχετε δημιουργήσει, θα κάνει ότι επειδή είναι για να wok ως ένα αμερικανικό πληκτρολόγιο, εάν πατήσετε το πλήκτρο Shift και το @ "θα εμφανιστεί το σύμβολο Για να αλλάξετε αυτό πηγαίνετε στο Control Panel / περιφερειακές γλώσσες και επιλογές / γλώσσες / λεπτομέρειες Υπάρχει έτσι θα έχετε πιθανώς 2 επιλογές των γλωσσών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, απλά επιλέξτε ΗΒ και αφαίρεση των ΗΠΑ, αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε Ελπίδα που βοηθά:)
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ φιλαράκο σας ένα αστέρι! ευχαριστώ και πάλι! |
|
| |||
| |||
| Δεν προβληματικ άνθρωπος, thats τι είμαι εδώ για :)............ και ορισμένες από τις χρονικές
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πληκτρολόγιο ή Σφάλμα Δεν Παρόν Πληκτρολόγιο | αντεπεξέλθουν | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 27 Οκτωβρίου 2009 16:26 |
| Please Help - πληκτρολόγιο | slobtech | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 1 Ιουν 2008 01:12 |
| Πληκτρολόγιο Διαμόρφωση - Εγκατάσταση Logitech Πληκτρολόγιο στα Windows | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 16η Μαΐου 2007 06:31 |
| Πληκτρολόγιο - Πώς να καθαρίσει το πληκτρολόγιο; | η glyphon | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 4 Οκτ 2006 15:26 |
| Πληκτρολόγιο και το ποντίκι - Είμαι έχοντας ένα πρόβλημα με το νέο μου πληκτρολόγιο και το ποντίκι ... | Elite Techs | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 19η Σεπ 2006 01:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |