manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Keyboard pomoć molim!

Reply

Thread Tools
Old 13. Ruj 2007, 11:08
Novi član grupe

Default Keyboard pomoć molim!

JA formatiran moj hard disk i imate samo reinstalled sve vrati na moj laptop, ali sam dobio problem s moje tipkovnice. Kad sam pritisnite Shift 2 @ je i kada se pojavi pritisnite Shift + "je" simbol dolazi gore. Svatko je dobio bilo koji ideja zašto, i kako bih mogao popraviti?

Hvala unaprijed

Tom
Old 13. Ruj 2007, 11:52
Moderator / ica grupe

To je za napraviti sa tipkovnice jeziku koju ste postavili, to je taj jer je postavljen za wok kao Amerikanac tipkovnicu, ako pritisnete Shift i @ je "pojavit će se simbol

Za izmjenu ove idite na Control Panel / regionalnih i jezika opcije / languages / details
Tu je tako da će vjerojatno 2 izbor jezika SAD i Velika Britanija, samo odaberite UK i ukloniti SAD-u, ovo bi trebalo popraviti
Nadam se da pomaže:)

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 13. Ruj 2007, 11:57
Novi član grupe

Hvala vam vaš nakinđuriti zvijezda! Thanks again!
Old 13. Ruj 2007, 12:01
Moderator / ica grupe

Nema problema čovjek, taj što sam ovdje :)............ dobro za neke od vremena

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present nositi General Hardware Chat 20 27 listopad 2009 16:26
Please help - klavijatura slobtech General Hardware Chat 7 1. lipnja 2008 01:12
Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima Computer Izvanred General Hardware Chat 3 16. svibanj 2007 06:31
Keyboard - Kako očistiti tipkovnicu? u glyphon General Hardware Chat 7 4. listopad 2006 15:26
Tipkovnice i miša - Im 'vlasništvo problem sa moje nove tipkovnice i miša ... Elite Techs General Hardware Chat 4 19. Sep 2006 01:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.