![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA formatiran moj hard disk i imate samo reinstalled sve vrati na moj laptop, ali sam dobio problem s moje tipkovnice. Kad sam pritisnite Shift 2 @ je i kada se pojavi pritisnite Shift + "je" simbol dolazi gore. Svatko je dobio bilo koji ideja zašto, i kako bih mogao popraviti? Hvala unaprijed Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je za napraviti sa tipkovnice jeziku koju ste postavili, to je taj jer je postavljen za wok kao Amerikanac tipkovnicu, ako pritisnete Shift i @ je "pojavit će se simbol Za izmjenu ove idite na Control Panel / regionalnih i jezika opcije / languages / details Tu je tako da će vjerojatno 2 izbor jezika SAD i Velika Britanija, samo odaberite UK i ukloniti SAD-u, ovo bi trebalo popraviti Nadam se da pomaže:)
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala vam vaš nakinđuriti zvijezda! Thanks again! |
|
| |||
| |||
| Nema problema čovjek, taj što sam ovdje :)............ dobro za neke od vremena
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present | nositi | General Hardware Chat | 20 | 27 listopad 2009 16:26 |
| Please help - klavijatura | slobtech | General Hardware Chat | 7 | 1. lipnja 2008 01:12 |
| Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 16. svibanj 2007 06:31 |
| Keyboard - Kako očistiti tipkovnicu? | u glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4. listopad 2006 15:26 |
| Tipkovnice i miša - Im 'vlasništvo problem sa moje nove tipkovnice i miša ... | Elite Techs | General Hardware Chat | 4 | 19. Sep 2006 01:38 |
| Thread Tools | |
| |