![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt én formázott merevlemezt, és most újra mindent vissza az én-m laptop-ra, de van egy probléma, én billentyűzetet. Amikor a sajtó Shift 2 @ jelenik meg, és nyomjuk meg a gombot, amikor a Shift + "A" jel jön ki. Bárki van valami ötleted, miért, és hogyan lehet megjavítani? Köszi előre Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez valószínűleg a billentyűzet nyelve van létre, ez pedig, hogy mivel van beállítva Wok, mint egy amerikai billentyűzet, ha megnyomja a Shift és a @ "szimbólum jelenik meg Ahhoz, hogy ez a változás megy a Vezérlőpult / regionális nyelveket és opciók / nyelvek / részletek Van is, így valószínűleg 2 döntéseket nyelvű amerikai és a brit, csak válassza ki az Egyesült Királyság és távolítsa el az USA, ezt meg kell határoznia, hogy Hope that helps:)
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm haver a csillag! köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Nem baj férfi, thats what I am here for :)............ jól az idő
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |