![]() |
|
| |||
| |||
| אני פירמטת את הדיסק הקשיח ו עתה מחדש את הכל בחזרה לתוך הנייד שלי, אבל יש לי יש לי בעיה עם המקלדת. כשאני לחצו על המקש Shift +2 @ מופיע וכאשר הקש SHIFT + 'את "סמל מגיע למעלה. כל אדם יש לך רעיונות למה, ואיך אני יכול לתקן את זה?! תודה מראש טום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כדי לעשות את זה עם המקלדת השפה שהגדרת למעלה, הוא עושה את זה מכיוון שהוא מוגדר עד wok כמו מקלדת אמריקאי, אם אתה לוחץ על Shift ו @ "יופיע סמל כדי לשנות זאת עבור אל לוח הבקרה / אזורי ושפות אפשרויות / שפות / פרטים נוספים יש לך כל כך יהיה כנראה 2 אפשרויות של ארה"ב ושל בריטניה שפות, בחר בריטניה ולהסיר ארה"ב, זה צריך לתקן את זה מקווה שזה עוזר:)
|
| |||
| |||
| תודה אחי שלך כוכב! שוב תודה! |
|
| |||
| |||
| לא prob בנאדם, זה מה שאני כאן :)............ גם חלק מהזמן
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקלדת שגיאה או לא הווה מקשים | להתמודד | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 27 אוקטובר 2009 16:26 |
| אנא עזרה - מקלדת | slobtech | כללי חומרה צ 'אט | 7 | ב -1 יוני 2008 01:12 |
| תצורת מקלדת - Logitech התקנת לוח מקשים ב-Windows | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 16th May 2007 06:31 |
| לוח מקשים - כיצד לנקות מקלדת? | את glyphon | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 4th אוקטובר 2006 15:26 |
| מקלדת ועכבר - אני נתקל בבעיה עם מקלדת ועכבר חדשים ... | עילית Techs | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 19 ספטמבר 2006 01:38 |
| שרשרת כלים | |
| |