mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Klaviatūros Help please!

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 13, 2007, 11:08
Naujas Narys

Default Klaviatūros Help please!

Aš formatuoti kietąjį diską ir iš naujo viską, ką tik atgal į savo nešiojamą kompiuterį, bet aš turiu problemų su mano klaviatūra. Kai aš spauskite Shift 2 @ atrodo, ir kai paspauskite "Shift" + "," simbolis pasirodo. Anyone got any ideas, kodėl ir kaip galėčiau pataisyti?!

Thanks in advance

Tomas
Old Rugsėjis 13, 2007, 11:52
Moderatorius Grupė

Tai daryti su klaviatūra kalbą sukūrė, tai darome, nes jis yra įsteigtas Wok, kaip Amerikos klaviatūra, jei paspausite "Shift" ir "@" simbolio rodomas

Norėdami pakeisti šį eikite į Control Panel / regionų ir kalbų options / languages / details
Yra taip, kad jūs tikriausiai 2 pasirinkimai kalbos JAV ir JK, tiesiog pasirinkite JK ir pašalinti JAV, tai turėtų ištaisyti
Hope that helps:)

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Rugsėjis 13, 2007, 11:57
Naujas Narys

Thank you dude savo žvaigžde! Thanks again!
Old Rugsėjis 13, 2007, 12:01
Moderatorius Grupė

Nr Prob vyras, Thats what I am here for :)............ gerai kai laiko

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis susidoroti General Hardware Chat 20 27 spalis 2009 16:26
Please Help - klavišiniai slobtech General Hardware Chat 7 1 birželis 2008 01:12
Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows Kompiuterių Spec General Hardware Chat 3 Gegužė 16, 2007 06:31
Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? glyphon General Hardware Chat 7 4 spalis 2006 15:26
Klaviatūra ir pelė - Turiu problema su mano nauja klaviatūra ir pelė ... Elite techs General Hardware Chat 4 19 rugsėjis 2006 01:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.