![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš formatuoti kietąjį diską ir iš naujo viską, ką tik atgal į savo nešiojamą kompiuterį, bet aš turiu problemų su mano klaviatūra. Kai aš spauskite Shift 2 @ atrodo, ir kai paspauskite "Shift" + "," simbolis pasirodo. Anyone got any ideas, kodėl ir kaip galėčiau pataisyti?! Thanks in advance Tomas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai daryti su klaviatūra kalbą sukūrė, tai darome, nes jis yra įsteigtas Wok, kaip Amerikos klaviatūra, jei paspausite "Shift" ir "@" simbolio rodomas Norėdami pakeisti šį eikite į Control Panel / regionų ir kalbų options / languages / details Yra taip, kad jūs tikriausiai 2 pasirinkimai kalbos JAV ir JK, tiesiog pasirinkite JK ir pašalinti JAV, tai turėtų ištaisyti Hope that helps:)
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Thank you dude savo žvaigžde! Thanks again! |
|
| |||
| |||
| Nr Prob vyras, Thats what I am here for :)............ gerai kai laiko
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| Please Help - klavišiniai | slobtech | General Hardware Chat | 7 | 1 birželis 2008 01:12 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? | glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4 spalis 2006 15:26 |
| Klaviatūra ir pelė - Turiu problema su mano nauja klaviatūra ir pelė ... | Elite techs | General Hardware Chat | 4 | 19 rugsėjis 2006 01:38 |
| Temos įrankiai | |
| |