![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I-mi formatat hard-disk şi să aibă doar reinstalat totul înapoi pe sistemul meu laptop, dar am o problema cu tastatura mea. După ce apăsaţi Shift 2 de @ apare şi atunci când apăsaţi Shift + "la" simbol vine. Oricine are vreo idee de ce, şi cum am putut repara?! Mulţumesc în avans Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este de-a face cu o tastatură de limbă pe care le-aţi creat, se face că, pentru că este stabilit până la wok ca un american tastatură, dacă apăsaţi Shift şi @ de "simbol va apărea Pentru a schimba acest du-te la Panoul de control / regionale şi limbile opţiuni / limbi / detalii Nu există aşa că probabil va 2 alegerile din limbile SUA si Marea Britanie, trebuie doar să selectaţi Marea Britanie si SUA elimina, acest lucru ar trebui să-l reparaţi Sper că vă ajută:)
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc omule dvs. o stea! multumesc din nou! |
|
| |||
| |||
| Nu Exchage om, thats ce eu sunt aici pentru :)............ bine unele din timp
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |