![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я відформатований жорсткий диск і перевстановити все, тільки назад на моєму ноутбуці, але в мене проблема з моєю клавіатурі. Коли я натискаю кнопку Shift 2 @ показується і коли Натисніть Shift + 'Символ "йде вгору. Кого-небудь є будь-які ідеї, чому і як я можу це виправити?!
Спасибо заранее Тома |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це пов'язано з клавіатурою мовою, який Ви створили, це роблять тому, що він налаштований на воке як американська клавіатура, якщо натиснути Shift і @ "з'явиться символ
Для зміни цього треба зайти в Панель керування / Мови і регіональні параметри / Мови / Подробности Існує буде так ви, імовірно, 2 вибору Мови США і Великобританії, просто виберіть Видалити Великобританії і США, це має виправити Надії, що допомагає:)
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо, чувак ваша зірка! Ще раз спасибі!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ні проб людини, Thats, що я перебуваю тут для :)............ також час від часу