![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, аз съм търсиш лаптоп за дъщеря си за Коледа. Аз възнамерявам да прекарат до £ 500, са били тралирането чрез натоварване на обекти и е установено, че има boggling. Тя вече се използва компютър за изтегляне на музика, MSN & Photoshops, hopefull ще го използват в бъдеще за проучвания (Биг надяваме), така приличен памет Очаквам ще се изисква. Също ще се нуждаят от интегрирани уеб камера, DVD & Media слотове за карти. Имате ли PC World & Comet наблизо. Всички предложения ще бъдат оценени |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неща, които не искат и могат да имат за £ 500.
Core 2 Duo процесор - Higher числа означават бързи чипове, но всички Core 2 Duo ще се оправи. 1GB RAM Мин, 2GB с Vista Твърд диск достатъчно голям за да се съхранява всичко, по-голяма толкова по-добре. Всичко останало ще бъде стандартна или козметични, като размер на екрана др Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Дейв Здравейте, благодаря много, че ми дава по-ясна представа за какво да търсите. Всичко най-хубаво Kevan |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съвместимост Помощ и консултации, необходими Моля | eddyrich | Общи Хардуер Чат | 3 | 31ви октомври 2009 година 21:18 |
| Надстройка консултации, необходими | Исаак appiah | Общи Хардуер Чат | 2 | 10 Юни 2009 14:24 |
| Малко съвети, необходими | мегабайта | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 20 Ноември 2008 09:25 |
| Искате да купите Компоненти Съвети необходимо. | banjo7 | Процесори, дънни платки & RAM | 12 | 31 Дек 2007 19:16 |
| Някои PSU Съвети Нужда | Macmac508 | Случаи & Power Доставки | 1 | 27 Дек 2007 15:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |