![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, Ψάχνω ένα laptop για την κόρη μου για τα Χριστούγεννα. Είμαι διατεθειμένος να δαπανήσει μέχρι £ 500, την αλιεία με τράτες έχουν φορτίων μέσω των δικτυακών τόπων και διαπιστώθηκε το γεγονός αυτό υπόψη. Είναι κυρίως χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για το κατέβασμα μουσικής, Msn & Photoshops, hopefull θα το χρησιμοποιήσουν στο μέλλον για μελέτες (Big ελπίζω), ώστε μια αξιοπρεπή μνήμη περιμένω θα απαιτηθούν. Θα έχουν επίσης ανάγκη ένα ολοκληρωμένο web κάμερα, dvd & Media Card slots. Έχουμε ήδη ένα PC World & Comet γύρω από το ξενοδοχείο. Τυχόν προτάσεις θα εκτιμηθεί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα πράγματα που θέλετε και μπορεί να έχει για £ 500.
Core 2 Duo επεξεργαστή - Higher αριθμούς σημαίνει ταχύτερη μάρκες, αλλά κάθε Core 2 Duo θα είναι μια χαρά. Ελάχιστη RAM 1GB, 2GB με Vista Σκληρό δίσκο αρκετά μεγάλη για να αποθηκεύουν τα πάντα, τις μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι τυπική ή καλλυντικά, όπως και το μέγεθος της οθόνης, κλπ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Hi Dave, ευχαριστώ πολύ, που μου δίνει μια πιο σαφή ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσουμε. Όλα τα καλύτερα Kevan |