μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Laptop συμβουλές που απαιτούνται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 05:34
Μέλος Ομάδα

Γεια σας όλους, Ψάχνω ένα laptop για την κόρη μου για τα Χριστούγεννα.
Είμαι διατεθειμένος να δαπανήσει μέχρι £ 500, την αλιεία με τράτες έχουν φορτίων μέσω των δικτυακών τόπων και διαπιστώθηκε το γεγονός αυτό υπόψη. Είναι κυρίως χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για το κατέβασμα μουσικής, Msn & Photoshops, hopefull θα το χρησιμοποιήσουν στο μέλλον για μελέτες (Big ελπίζω), ώστε μια αξιοπρεπή μνήμη περιμένω θα απαιτηθούν. Θα έχουν επίσης ανάγκη ένα ολοκληρωμένο web κάμερα, dvd & Media Card slots. Έχουμε ήδη ένα PC World & Comet γύρω από το ξενοδοχείο.
Τυχόν προτάσεις θα εκτιμηθεί
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 06:32
Διαχειριστής Ομάδα

Τα πράγματα που θέλετε και μπορεί να έχει για £ 500.

Core 2 Duo επεξεργαστή - Higher αριθμούς σημαίνει ταχύτερη μάρκες, αλλά κάθε Core 2 Duo θα είναι μια χαρά.
Ελάχιστη RAM 1GB, 2GB με Vista
Σκληρό δίσκο αρκετά μεγάλη για να αποθηκεύουν τα πάντα, τις μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο.

Όλα τα υπόλοιπα θα είναι τυπική ή καλλυντικά, όπως και το μέγεθος της οθόνης, κλπ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Δεκέμβρη 2007, 09:16
Μέλος Ομάδα

Hi Dave, ευχαριστώ πολύ, που μου δίνει μια πιο σαφή ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσουμε.

Όλα τα καλύτερα
Kevan
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.